2011. február 25.

Design Mob Tervezőpályázat Ráadás


PÁLYÁZATI KIÍRÁS

A múlt héten indítottuk útjára a Design Mob Közösségi pályázatot.
Bárki kipróbálhatta magát, hogy milyen együtt rajzolni a barátokkal, haverokkal– és mindenki mással, aki épp itt, éppen akkor aktív.
Szeretnénk egy ráadás pályázattal emlékezetessé tenni a Mob utolsó pár napját, értékes Wacom digitális rajztáblával megjutalmazni a legtehetségesebb alkotót.

Design Mob Tervezőpályázat Ráadás

Most hétvégén egy Ráadás szakasszal, és egy Wacom digitális rajztábla nyereménnyel egészül ki a Design Mob tervezőpályázat.
A legjobb képkockát emellett a T-Mobile is felhasználhatja kártya grafikaként, szóval a tét nem csak a nyeremény miatt nagy!

Időtartam: 2011.02.25-én 16 órától 2011.02.27-én éjfélig
A nyeremény: egy 100 ezer forint értékű Wacom Intuos4 "M digitális rajztábla

Részletekről bővebben: http://designmob.t-mobile.hu/

2011. február 18.

Ugyan nem képregény, de animáció

Ezt az iPad játék trailert az elmúlt hetekben készítettem, fogadjátok szeretettel.

2011. február 16.

Bookline-on a PinkHell!

Nincs több kifogás: mától akár vidékiek is könnyedén hozzájuthatnak a PinkHellhez! Egy kattintás a fenti csíkra, és az immár igazi kuriózumnak számító 1. szám kivételével az összes eddigi példány megrendelhető a Bookline internetes könyváruházából.

Véres gyökerek

2011. február 12.

KARTON KIÁLLÍTÁS


Fritz Zoltán és Lanczinger Mátyás közös kiállításra készül, mely a kArton galériában lesz látható 2011. február 15. és március 21. között, Fritzinger’s COMIC JAM néven. A két alkotó munkássága többnyire három területet – képregény, animáció, karikatúra – foglal magába, nem egyszer közös projektek erejéig is. A kiállítás gerincét ennek megfelelően e három területhez kapcsolódó anyagok (eredeti és printelt képregényoldalak, skiccek, figuratervek, stb.) teszik majd ki, kiegészítve a kiállítás ideje alatti egyéb eseményekkel: lesz például beszélgetés az alkotókkal a Képregény Kedvelők Klubjában, animációs filmvetítés és koncert is.

A kiállításhoz egy extra képregényes megmozdulás is kapcsolódik a Facebook segedelmével - egyelőre legyen elég annyi róla, hogy a régi MKA-s blank képregényoldalak, vagyis az ún. "comic speech"-ek kerülnek újrafeltámasztásra. A későbbiekben a „Fritzinger” szeretné a közönséget, a Facebook community-t is meginvitálni és bevonni az alkotói folyamatba, egy közös jammelésre... A többire majd fény derül a megnyitón, de addig is a képgalériákat folyamatosan bővítjük az utóbbi években elkövetett fesztiválos impró komikszokkal.

JAM and LIKE! És viszlát a megnyitón!!