2006. július 25.

Ha csak szőr kell...


"Oh ti, kiket a természet
Bajusz-áldással tetézett,
Ti nem is gondolhatjátok,
A csupasz száj mily nagy átok!
Ti, midõn a szúrós serte
Sima állotok kiverte,
Minden szentet sorra szedtek
S a beretvától sziszegtek!"

6 megjegyzés:

Fehér Zoltán / Zorro de Bianco írta...

„... a nő akkor a legteljesebb, amikor még alig nő. Egészen közel áll a fiatal férfihoz. (...) Alakban is, világban is, mert a kettő egy. Szépnek lenni valami más, mint nőnek lenni, mégis: csak a nő szép (...)
Hamvas Béla: Arhai

Szabó Jenő írta...

kedves dr. gáspár, ön nem gondol azokra a szerencsétlenekre, akik évente csak párszor jutnak moziba, és a fenn ábrázolt személyeket felismerve még percekig tart amíg kiguglizzák, hogy vajh miért is az a bajusz? :)

Fehér Zoltán / Zorro de Bianco írta...

Én ismerem - ez egy ilyen gonosz! :)

Gáspár Tamás írta...

A kép a születéséhez két hollywoodi produkció egyideju" forgatása közben fellépett "szo"rprobléma" szolgáltatott apropót.

Leonardo di Caprio tejfelképére még a maszmestereknek sem sikerült hiheto" bozontot varázsolni a Gangs of New York forgatásán, kénytelenek voltak az utómunkák során digitálisan odaretusálni az ominózus szo"rpamacsot.

Eközben Salma Hayeknek épp ellentétes gondja akadt a Frida Kahlo festo"mu"vészno" életét feldolgozó film fo"szerepében. Kidrült ugyanis, hogy nem csak Frida - Kiszel Tündét is simán megszégyeníto" - szemöldökét tudja lazán prezentálni a kozmetikus hanyagolásával, de nem kívánt mellékhatásként hetyke huszárbajusz indult burjánzásnak formás kis nózija alatt.

Röviden: emide Photoshop kellett, amoda meg PhiliShave.

LM írta...

én annak örülök, hogy pluszba berejtettél még egy csomó meglepetést! pl. az orosz simpsonért külön kösz!

Névtelen írta...

Very pretty design! Keep up the good work. Thanks.
»