2006. július 4.

Képregény rajziskola a Sugárban!


Az Magyar Képregény Akadémia alkotói júliusban Képregény rajziskolát tartanak a Sugár Áruházban – három alkalommal is! Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk, bővebb információ a fenti szórólapon!
A foglalkozások ideje alatt a Magyar Képregénykiadók Szövetsége képregényeket árusít!

4 megjegyzés:

Szabó Jenő írta...

azért ez hősies feladat srácok. respect.

Fehér Zoltán / Zorro de Bianco írta...

Köszönjük a bátorítást, majd gondolunk rá a kisdedinvázió közepette! Vagy olyan helyzetekben, mikor Fritz Zoli méregdrága ecsetfilcét határozott, perisztartikus mozdulatokkal teszi ártalmatlanná egy kedves gyerkőc! (Mint ahogy az az egyik képen nyomonkövethető!) :))
De mi tényleg szeretjük őket és ügyesek, meg minden... :)
Ettől függetlenül roppant kíváncsi leszek, mikor az idillikus zsírkrétasercegés muzsikáját „keresztüllövi" Algi, a drámai vétségről tartott, cseppet sem haszontalan előadása! Bocs, Algi, de ez a beszólásod nagyon tetszett! :)))

Csacso írta...

A szórólapra jó lett volna a pontos időpont is… pl. 10-15 óráig. Így nem tudom, mikorra zargassam ki a keresztgyerekeket :)

Fehér Zoltán / Zorro de Bianco írta...

Milyen igazad van! Azt lehagyták róla... :(
Viszont az vígasztal, hogy ezek a foglalkozások a kézműves foglalkozások keretein belül lesznek, tehát ez csak egy info arról, hogy lesz rajziskola is, gondolom, ezeket az egésznapos programokat már másképp kommunikálják! De legalább is nem csak ezt a szórólapot osztogatják... :(
Egyébként ha jól emlékszem, 10-18 óráig lesz a rajzsuli is, azért egésznapos!