2006. augusztus 8.

Alelnökrajz

Fritz Zoltán alelnök elvtárs éppen buzgón zúzza a Flash-t, mint ahogy azt mindig is tenni szokta a hét 334 órájában... A híres grafikus, Regnizcnal Sáytám, egy ilyen pillanatot örökített meg, mindannyiunk legnagyobb örömére.

6 megjegyzés:

Fehér Zoltán / Zorro de Bianco írta...

Csirkehátszéllel a háta megett, naná!
Engem persze nagy német írókat is eszembejuttat az arckifejezése, de nem kívánok "koldus"botra jutni, így csak gratulálnék a rajzhoz! :))

LM írta...

miért javítottad át a szövegben a "legtöbb"-et "legnagyobb"-ra, bárki is voltál???
ez olyan, mintha belefirkáltál volna a rajzba.

Vagy esetleg megsértettem az egyik blog-alapszabályt, miszerint ügyelni kéne a helyesírásra, etc.? Mert akkor végülis érthető valamennyire...

Fehér Zoltán / Zorro de Bianco írta...

Nem én tettem, de csak azért, mert nem vettem észre éjjel - viszont jogos, bárki is javította! Abban állapodtunk meg, hogy ha valaki észreveszi a másik szövegében a helyesírási hibákat, akkor nyugodtan belenyúlhat! (Más esetekben én már éltem is a lehetőséggel...)
A "mindannyiunk legtöbb örömére" pedig helytelen volt, valóban.

Peter Tikos írta...

Háddenemodabuda ám! A lanczingerizmust, csakúgyhasonlóan mint a többiizmushoz: kiskezdőbetűvel kell írni, no!
(Grécsi voltam)

LM írta...

na, hát erről van itt nagyba szó!

LM írta...

utólag valaki felhívta a figyelmemet, hogy valójában nem is helyesírási hibáról volt itt (nagyba) szó. sokkal inkább stílusbeli kérdésekről, amikkel lehet(ne) vitatkozni, mint ahogy azzal is, hogy miért nem kezdem a mondataimat nagybetűvel... szóval ez a belejavítás tényleg olyasmi, mintha a rajzomba javítanál bele, mert ezzel-azzal nem értesz egyet. ha valaki véletlenül, figyelmetlenségből követ el helyesírási hibákat, jogos, sőt szükségszerű a javítás. de ha ez a mondattani hiba, vagyis magyartalankodás szándékos, mert egyértelműen az volt, nevezzük most ténylegesen "lanczingerizmus"-nak, akkor nem érzem jogosnak a javítást.

bár valószínű ezt a kommentet már senki sem olvassa, azért mégiscsak idebiggyesztettem, hátha.