2006. augusztus 13.

Képregényes Szigetelés


Az MKA ismét megtámadta a Szigetet! Bár az érdeklődés igen lagymatag volt, kivéve az utolsó, Sin City-s előadást (pedig a többi előadás is megérdemelt volna egy kicsivel több figyelmet, jók voltak, leszámítva talán a technikai malőröket...), és az idő sem volt kimondottan emberbarát, azért a lelkesedés, mondhatni, nem veszett ki a csapatból. Készítettem néhány portrét is, plusz egy csomó fotót, amelyek letölthetők itt.

21 megjegyzés:

Csacso írta...

Köszi-köszi a képeket! Lehetett, volt min mosolyogni :) Szegény leányzón (kiről a karikatúra készült) látszik, hogy „kevésbé” veszi a lapot –tán „királylányos” képre számított… :)

Névtelen írta...

Köszönet a képekért!

LM írta...

a nyagyon helyes lány, aki talán vmi mást várt, az ismerősöm - talán ezért mertem őt így lerajzolni, extra rondán.

amúgy, pl. a mangás portréknál, mindenkit túlszépítek, de azt is felvállalom:)

(a kis kép pedig, jobbra, rólam készült, a göndör srác készítette, szintén ismerős, osztálytárs)

Cserkuti írta...

Nekem tetszik a csajról készült rajz. Apró észrevétel: a haját talán megoldhattad volna egy kicsit átgondoltabban, illetve az alsó ajak ívelődése sztem más - persze csak a fotó alapján, ami lehet, hogy nem jellemző állapotot mutat.

Fehér Zoltán / Zorro de Bianco írta...

Köszönjük Mátyás!! A fotók nagyon szuperek, főleg azokon sikerült a legjobbakat derülnöm, ahol Odegnál Robi étkezési szokásait figyelhetjük meg! :))
A portrékért meg külön gratula! :)

LM írta...

kösz mindenkinek:)
az átgondolatlan haj... hát igen. van, hogy nem törődöm ilyesmikkel, és hagyom a fenébe (pl. a fejkendő is elég furán van odatéve, szóval lehetne még cincálgatni ezer darabra, az ajak-gond viszont nekem nem gond), pl. a manga-portrékban is biztos hemzsegnek az ilyen-olyan hibák. tényleg vagy az van, hogy nem érdekel, mert nem akkora probléma, és még belefér, vagy pedig sietni kell (sokan várakoznak - a witch day-en, mint írtam, szinte egy percre se hagytak békén, ami persze tökjó), vagy észre sem veszem a hibát, mert nem vagyok annyira profi.
plusz van lustaság is.

de örülök az ilyesmi észrevételeknek, kellenek.

ellenben mondtál valamit a szigeten, dávid, amit nem értettem (a guta nyomozó kultfigura-e), esetleg most idebiggyeszthetnéd...

Névtelen írta...

helo mindenki, nem számítottam királylányos képre, marha jót röhögtem rajta:), a családom meg egyből felismerte hogy én vagyok rajt', szóval nincs baj, csak nem szeretem ha fotóznak...de köszi matyi a rajzot és a közszemlét:)
üdv. a lány

LM írta...

köszönjük szépen, helyes lány!:)))

Cserkuti írta...

Nem tudom, egyre gondolunk-e, de tán' Tóni említette ezt a "színpadról", miközben visszatértél az alkalmi rajzasztalodhozhoz. (Én erre csak annyit mondtam, hogy "és kultikus Mátyás", utalva a csak a profiboxban tapasztalhatóan látványos közönség előtti bevonulásodra. :D)

LM írta...

igen, erre gondoltam, mondtál valamit, sokat sejtetően somolyogva, csak éppen nem értettem, hogy mit...

Csacso írta...

Visszaugorva a képek nyújtotta valóságba: 108 –as képen úgy érzem, hogy van matematikailag alapja, eshetősége annak a feltételezésnek, miszerint zoli79 jobboldali füle fehér. Ennek ellenkezőét egyik képen sem látom igazolva!
:D

Névtelen írta...

tényleg!! most lelepleződött! fogadjunk, ebben a műfülben valami beépített adó-vevő szerkezet van... zoli az ellenség dróton rángatott bábja lett!! imádkozzunk a lelki üdvéért

Csacso írta...

Meglehet, Moebiust Zoltán füle inspirálta a Metabáró karakter megalkotásánál…? Gyanúsan sok a véletlen egybeesés. Moebiust bemutató előadás is „véletlen” volt aznap.

Fehér Zoltán / Zorro de Bianco írta...

Zoli79 füle valóban sarkalatos pont, sokat gondolkodtam is, mielőtt megszólalok, viszont Odegnál étkezése biztosan a "szájenszfiksön" kategóriát súrolja! Főleg ha akkor is ott lettetek volna, mikor egy laza félfüttyel melegebb égtájra küldte a zavarkodó darazsakat! Csak úgy nyekkentek a sátortetőn...
Úgyhogy gondoljátok meg, vesztek-e Hívót! Azért tegyétek... :)

Csacso írta...

Másik kedvenc képsorozatom:
Geeknek eddig, csak azon képességét láttam, miszerint kialvatlanul jelenik meg találkozón. Most viszont egy felnőtt embert, Varró Attilát sikerült (gondolom a hangja segítségével) álomba „ringatnia” :D

zfritz írta...

most nézem az a bujtatott reklám az ott direkt van az ott?
Eduárdusz?

Csacso írta...

A (kék) DUNA is sejtet valamit… Mátyásért küzdenek a szponzorok. Helyes!
Még egy net -es cím is megbújik, de lehet az korhatáros, így nem is forszírozom :)

LM írta...

örülök, hogy ilyen fürkésző szemmel vizslatjátok végig a fotósorozatot!:) JÁTÉK: aki az eddigi MKA-s kiállításos, fesztiválos etc. fotósorozatokban hasonló "idegen" ésatöbbi érdekes elemekre bukkan, értékes nyereményajándékokkal gazdagodhat!

szóval, FIGYELEM!! ÉRTÉKES NYEREMÉNYAJÁNDÉKOK!!!

(van az MKA-nak egy szatyra, a Szent Képregénysulis Szatyor, abba lehet belenyúlni, és kimarkolni pl. egy monopolradír-maradványt, vagy egy kifogyott filctollat... megéri!!)

Csacso írta...

Nekem van egy kedvenc képem korábbról, amit még talán meg se fejtettem rendesen, vagy át lettem verve? :) 2006-02-19 képregényes nap Bálintban 04 –es kép kakaót (annak látszik) tartalmazó pohár. Annak le kellene esnie a földre…

Nem azért, mert meg akarom nyerni a kiszáradt szívecskés filcet :D

Névtelen írta...

pedig esélyes lehetsz:))

Névtelen írta...

Mindkét fülem halcsontfehér.
Mátyás, kösz a képeket! Pedro rohamhostessről viszont hiányoltam egy képet! Nincs valakinek? :)