2006. augusztus 26.

Szivárvány köz az Eduárd 4-ben!

Újabb Szivárvány köz stripet olvashatunk az Eduárd a fapados képregényújság legújabb, negyedik számában, mely kb. egy hét múlva kerül az újságosstandokra! A strip érdekessége, hogy ezúttal átengedtem az írói stafétát Péteri Gábor tagunknak!
Íme egy kis bónuszként az MKA blog olvasóinak: színesben a „kategórikus imperatívusz"!

4 megjegyzés:

LM írta...

ölég jó lett, hangulatosak a színek! sőt, minél több születik, annál jobb. tehát: még-még, rá-rá, juhé, jíháhó, csak így tovább zorro! (ELNÖKÚR!!;))

Csacso írta...

Az első szivárvány köz, ahol kissé bizonytalan vagyok, hogy értem-e. Ez most olyan, mint: A hal neve Wandában Jamie Lee Curtis „bezsongott” az orosz szövegre John Cleese előadásában (hiába nem értett belőle egy kukkot sem)?

kissgz írta...

fasza rajz, fasza szöveg, ötös:)

Fehér Zoltán / Zorro de Bianco írta...

Csacso, valahol jó helyen kapisgálsz! :) Bár előtte leteszteltem (kezdek óvatos lenni) és eddig mindenki értette és tetszett... :(
Mondjuk nem szokásom, meg már régen rossz is, ha egy poént magyaráznak, de: Milán ugyibár egy tipikus könyvmoly, aki félénk és baromi körülményesen fogalmaz, Szép Szilárd viszont egy rámenős macsó, de esetünkben majdnem mindegy, hogy érti-e amit Milán makog neki, mivel ez kifelé, az olvasó felé szól. Viszont éppen azért, mert a pszichológiai szakkifejezések pontosan vannak válogatva a párbeszédhez, így kerek egészet kapunk. Hogy mi mit jelent, annak meg tessék utánanézni – házifeladat! :)