2006. szeptember 10.

MKA A GYÜMÖLCSKARNEVÁLON


Az MKA idén először vesz részt a NYÍRSÉGI ŐSZ fesztiválon, utazó kiállításával. A kiállítás --- VMK Alkotógalériájában tekinthető meg szeptember 06-29 közt --- megszervezését Kertész Sándornak köszönhetjük, aki egyben egy "előretolt helyőrségként" a nyíregyházi mangásokkal meghódította a város főterét.
A standon a rajongók által már ismert kiadványok mellett újdonságokkal is találkozhattak a látogatók. A helyi cowboyok hamar barátra leltek Lucky Luke személyében.
A szombati fő programot az OMEGA koncert mellett a gyümölcsökből készített kívánatos kompozíciók - hajó, autó, süni, felvonulása jelentette.
hamm

5 megjegyzés:

Cserkuti írta...

Köszönet Fritznek a beszámolóért!
Mivel a karnevál kapott egy külön blogspotos oldalt, érdemes oda is ellátogatni, már csak a különleges, gyümölcsökből kirakott fejléc miatt is.

Gáspár Tamás írta...

Dicso"ség és sírig tartó hála leszen osztályrészed, oh Herr Fritz!
Megmentetted nihilista kompániánk böcsületét, és szemmel láthatóan illo" módon képviselted az akadémiát.
Remekül sikerült a beszámoló, informatív és - a belinkelt képeknek hála -, igencsak hangulatos.
Köszönjük! :)

zfritz írta...

Örülök, hogy örültök. A többieknek meg toll a fülébe.
Kellemes kis utazás volt, csupán 9 órát utaztunk Tóth Józsival odafele egy sima vonaton, mivel gyorsvonatra hajnalban már elfogyott a jegy, de más vasárnapra se lehetett kapni. Én nem értem ezt az országot....
Na mindegy. Aki tudja, azért nézze meg a kiállítást.

Csacso írta...

Tollal a fülemben én is köszönöm, hogy leutaztál, képeket készítettél és bár (nekem) „röviden”, de frappánsan élmény beszámoltál! :) Gratula, csapata bajnokának!

Peter Tikos írta...

Köszönöm én is, és nagyon jó kis beszámoló lett ez itten :))) Nyíregyházára pedig érdemes legalább egy héttel korábban megvenni a jegyet. Én is jártam már így, onnan tudom.