2006. október 17.

Adam Hughes akcióban


Az "Anatomy of a sketch" címu" öt részes minisorozat lépésro"l lépésre vezet végig a folyamaton, ahogy Adam Hughes dögös Szuperno"t kanyarít egy rajongójának a 2004-es New York-i képregényfesztiválon.
Azok akiknek érdeklo"dését felkeltette az itt látható elso" epizód, az alábbi linkek segítségével követhetik nyomon a folytatást:

Adam Hughes - Anatomy of a sketch, Pt2 - The Process

Adam Hughes - Anatomy of a sketch, Pt3 - The Tools

Adam Hughes - Anatomy of a sketch, Pt4 - Requests

Adam Hughes - Anatomy of a sketch, Pt5 - The Finish

6 megjegyzés:

Fabe írta...

AH! - egyik kedvenc 'borító (nem a mexikói kaja) rajzolóm'...érdemes megcsekkolni a mostani (mell-esleg leszbi 'catwoman' borítókat:)

sajnos a csákó túl lassú folytatásos (hónaponta megjelenő) képregények rajzolásához (bár épp most fogja írní és állítólag rajzolni is az 'all-star wonder woman' sorozatot. persze ez asszem 6 részes és kb. már 1 éve elkezdhette:)
amugy nagyon pöpec és sexy rajzok fűződnek a nevéhez: justice league america, wonder woman, a dark horse kiadó 'ghost'-ja, stb. borítók.
sajna nagyon drágák az eredeti borítói...

Peter Tikos írta...

Dr. Hóhér Gáspár kamilla Subunnal egyik kedvencünk lett ő az utóbbi időben :)
Az általam korábban belinkelt Comic Art Community-n több, témákra bontott (borítók, skiccek, stb.) galériája is megtalálható. De fellelhető a YahooGroups-on (vagy mi a fene annak a neve) egy rajongói oldala is, ahová könnyűszerrel beléphetünk.

Cserkuti írta...

Én még a Penthouse Comix első számaiból ismerem a munkáit.
Asszem, most jól lelepleződtem.

Peter Tikos írta...

És ha én meg elárulom, hogy dolgoztam a Hustlernek? :)

Cserkuti írta...

Nehezen tudlak elképzelni azokban a pózokban. Sôt, nem is akarlak. :))

Peter Tikos írta...

Basszus, elhiszed, hogy mióta megírtam a hozzászólásomat, valami hasonló válaszra vártam tőled?! Többször is megnéztem, jött-e már valami. :)))
Természetesen illusztrációról van szó, és - amennyiben a szóbuborékot annak vesszük - van képregényes vonatkozása is. Nagy Bandó írásához készült, melyben a Vagina monológokról értekezik. Lehet találgatni, "miből jön ki" az a buborék. :)))