2006. október 11.

Next


Ma este kerül adásba az Unicum Next új reklámfilmje. Itt egy másfajta képi világ jelenik meg, mint eddig – a megszokott légiós figurák az Unicum hirdetéseiben élnek tovább. A korábbiakkal ellentétben ezúttal nem csak figuratervezőként/illusztrátorként vettem részt a projectben, hanem a film art directora is én voltam. A mellékelt kulcsképek hangulatát elég jól hozza a film, bár volt egy-két apróság, aminél kompromisszumra kényszerültünk. Kíváncsian várom a véleményeket.
Pontosítás: a reklám hétfőn debütál.

13 megjegyzés:

Peter Tikos írta...

Be kell vallanom, számomra elég nyomasztó ez a vörös színvilág. A célcsoport viszont nem is én vagyok, tudom - arról van szó mindössze, hogy ez a bár-diszkó-bulizás világ engem taszít. A munka, a rajzok, a megjelenítés értékéből ez semmit nem von le, hiszen az ismét kiváló. Dehát ezt már megszokhattuk tőled. Kedvencem a 2. kép, a hosszú bárpulttal, azon belül pedig a kóbojkalapos manusz nadrágja és cipője, valamint a 4. kép hátterének nagyon profi megoldása. Ugye megmutatod majd ezeket nagyban is?

LM írta...

nekem eléggé bejön ez a dizájn

zfritz írta...

én mozgásban szeretném megnézni

Cserkuti írta...

Tikos Péter: Akkor neked nem is dobban meg a szíved a "Buli palackozva" szlogenre??? :)

kissgz írta...

mi lesz ez? 3d, 2d? ezek 3d modellek a rajzaid után, vagy csak úgy néznek ki, mintha valami cartoon shader lenne? felelj, bitang:)

Cserkuti írta...

Élő szereplőkkel előforgatott 2D, egy-két 3D-s eLeMmel (üveg, poharak). Ezek a rajzaim, a többit nem értem.
Bitang :)

Peter Tikos írta...

"Élő szereplőkkel előforgatott 2D"
Az ottan a 3. képen Mester Tamás, te bitang?

Haragos írta...

Gratulálok!
Amikor a tehetség a "költségkíméletlen" megrendelôi igényességgel találkozik!

Cserkuti írta...

Ez most szivatás?

Haragos írta...

nem, hülye!

zfritz írta...

Kissgz! Ez nem cartoon shader, hanem átrajzolták a képkockákat cerkával, és aztán kihúzták fritz-tollal. - kiváve az üvegeket, na az 3d render - with cartoon shade.

Vagy ez titok volt?

ööö

kissgz írta...

ach so! mindent értek, nagy pötsölés lehetett. nade "fritz"-toll??
Bitangok:)))

Cserkuti írta...

Herr Fritz! Hogy lett volna titok? Olvass vissza pár hozzászólással, ott írom. Csak az nem stimmel, hogy többes harmadikat használsz, miközben a rajzaimról beszélsz. Vagy már láttad a filmet? :)) No meg fritztoll is legfeljebb fritzecset, de annak meg semmi értelme. :P
Bitang