2006. november 29.

Újabb képek


Az ismeretlen informátortól érkezett képen egyértelműen kivehető ahogy egyik emberünk feketézik (érteeed) a titokzatos dzsekissel...

5 megjegyzés:

Peter Tikos írta...

Cobretti befenyíti a Lemmybajuszos motoros punkot, aki éppen kirabolt egy újságosbódét.

Cserkuti írta...

A metakommunikáció roppant árulkodó:
A váratlanul felbukkant Keresztapa láttán behódoló testtartást vesz fel a kiskereskedô, miközben portékája legjavával igyekszik kiengasztelni a védelmi pénzek késedelmes kifizetése miatt. A fekete ruhás mosolya csalóka, ne tévsszen meg senkit! A napszemüveg mögötti izzó tekintet arról árulkodik, hogy hamarosan példát fog statuálni az engedetlen bajszos szerencsétlenen.
Félelmetes felvétel!

LM írta...

hú, a fritz találkozott a gálvölgyivel!

Fehér Zoltán / Zorro de Bianco írta...

A Képregény Börze egy rendkívüli pillanatát kapta lencsevégre a szemfüles riporter: a Naprakészen VÉDÜNK (a "végefőcim" sajna lecsippentésre került) Biztonsági Szolgálat impozáns főemberének prezentálja az alázatos ügyfél a veszélyes tolvajoktól fenyegetett, s így feltétlen védelemre szoruló portékát.
Hiszen ez egyértelmű.

Gáspár Tamás írta...

A XIV. Bulgár Hajdúsító konferencia egyik szünetében sikerült elcsípni ezt a benso"séges pillanatot, mido"n az egyik könnyekig meghatott, lelkes rajongó sírva könyörög a receptért a legendás Darth Tincs szo"rmester lábai elo"tt.