2006. december 30.

BÚÉK!


Vannak, akik így lépnek át az új évbe. Akiknek csak az itthoni hideg marad, próbál enyhülést adni ez a post, ami duplán unikum, mivel egy jövő tavasszal forgalomba kerülő díszdoboz előzetese.

9 megjegyzés:

zfritz írta...

Jómagam inkább itthon üldögélek a gép előtt, és sztem inkább dolgozok. Majd megnézem a budapest tv-ben hogyan részegednek a vénasszonyok, és tapsikolnak bódi gusztiéknak, meg valami sas józsefes trugymót, aztán lefekszek aludni. Nekem csupa izgalom az egész év, az az ünnep, ha csönd van az irodában.
Többiek mit csináltok szilveszterkor?

Gáspár Tamás írta...

Több mint valószínu", hogy kakás pelenkák és lehányt rugdalódzók társaságában fogok ihaj-csuhajozni - akárcsak Dávid kolléga, ha jól sejtem. :))
Tudod ez amolyan Unicumos tradíció... :))))

Cserkuti írta...

Hé, vigyázz az imázsra!
Egy "sztárrajzolónak" csupa titoks kell legyen a magánélete!

Fehér Zoltán / Zorro de Bianco írta...

Úgy tűnik, én vagyok az elnökségből az egyetlen, aki kivételesen nem hajlandó dolgozni szilveszterkor? (Igaz, tavaly azt tettem.)
Szerencsére pelenkázni még nem kell magam (nem vagyok még akkora "sztárrajzoló"), így még néha eljárhatok otthonról, azt pedig csak remélhetem, hogy a rugdalózó társaság hányását is kikerülöm majd - de én ma bizisten bulizok egyet! :))
De mit csinálhat vajon "Titoks" Peti? Vagy Tiksi vagy Tokis? :))

vassrichard írta...

Hello. Hajnal egyig melóztam, de most készülök az esti bulira. A Skafunderz zenekar próbaterme lesz a helyszín...magával az együttessel is súlyosbítva. Meredeknek ígérkezik. Kakis pelenkákkal majd nyártól lesz alkalmam foglalatoskodni.:) Minden jót, és remek-remek évet kívánok Mindenkinek.

Peter Tikos írta...

Éppen elkészültem egy tál füstölt sajtos-tormás-bizbaszos sonkatekerccsel. Aztán hallottam, hogy fődrengés volt Pesten, megnéztem a neten, de - szokás szerint - itt kötöttem ki. És szokás szerint megint jót nevettem :)
Amúgy főzőcskézés mellett rajzolok, vettem egy nagy vázletfüzetet, és tök jól szórakozom. Egyesek akár kezdhetnek is rettegni, hamarosan visszatérek, és ha szkenner akad a kezem ügyébe... :)))
Boldog új évet mindenkinek!

zfritz írta...

Én a tv-t néztem, és nem éreztem semmit.
A Duna is szokásosan a medrében tartózkodott, jelentem a vízállás kicsit alacsony, szökőárról nincs tudomásom ne aggdjon senki. Bár már lehet az RLT LBUK tudósított volna minket...

hopsy írta...

Szilveszter? Számítógép kikapcs, literes lájtkóla, új erősítő összedugása a nagytévével, nem búgás észrevételezése, földhurok megszűnte miatt, madonna londoni Confession... koncert végignézése, a lemez a kedvencem, mozgás, látvány, díszlet, jelmez, zene teljes összhangja, ilyen showt még nem láttam; katartikus élmény. WOWW! BUÉK!

Haragos írta...

Azért az illusztrációk is megérdemelnek egy dicséretet!!