2006. december 7.

A digitalizáló tábla virtuózai VI.



Az Akadémia berkein belül sok szó esett már a storyboardról mint az alkalmazott illusztráció egy, a képregénnyel rokon ágáról. A kanadai illeto"ségu" Dan Milligan kétségtelenül otthonosan mozog ebben a mu"fajban, de szemmel láthatóan akkor sem esik kétségbe ha figura vagy látványtervezésre kérik fel.

4 megjegyzés:

Haragos írta...

MAGIC!

Peter Tikos írta...

Ez eléggé tetszik nekem, leginkább a szkeccsbúk, a koncept és a sztoribord szekció (más nem is igen volt, hehe). A beowulfos képsor például nagyon megragadott, iszonyú lendületes és erőteljes. Meg az is nagyon jó, ahogy a gyíkszem pislog. Meg a két cigiző ürge (a konceptek között a jobb felső). Na meg sorolhatnám.
A Háromszáz miatt találtál erre a manusra rá?

Gáspár Tamás írta...

Nem, én is csak késo"bb láttam a munkái közt.
Egy olyan melójával futottam össze a neten ami mókás módon a saját oldalán nincs is fent, aztán kinyomoztam ki ez a fószer. A beowulfos storyboard nekem is bejön, csak ezért nem tettem ide ki, mert egyetlen képpé van összezsuppolva - vagdosni meg lusta voltam... :)

Névtelen írta...

Ha nem tudnám, hogy nem Doctor úr munkája, némelyiknél zavarba jönnék.... főleg a storyboard szekciónál. Hátterek, szinezés, karakterek... létezik, hogy valaki még életében reinkarnálódik?! :))
Innentől kezdve, ha azt mondom, hogy Dan Milligan zseniális, akkor nem dícsérem szembe Dr Dzsítít... :))) Amúgy a faszi biztos kiugrott formatervező, azok tudnak ennyire profin scatch-elni:))