2007. január 22.

White Meat - Vázlatok (Splash Page)

A White Meat történet 4. oldala, ami úgymond egy "Splash" (Comics Szótár) oldal...

7 megjegyzés:

Cserkuti írta...

Kedves Febe!

Ez a rajz annyira kellemes, annyira laza, és annyira klassz lenne, ha a végtermékben is meg tudnának maradni ezek, vagy ezekhez hasonló vonalak!
(Kedvenceim a kezek.)
He hagyd, hogy a kihúzás modorossága/manírja elleplezze a tényleges tudásodat, ami - az eddig postolt skiccek alapján - túlmutat a tôled látható végleges munkákon.
Hajrá!

D.

Gáspár Tamás írta...

Tényleg tök jók ezek a skiccek és valóban zamatosabbak, mint a kihúzott végtermék - arról nem is beszélve, hogy egy ilyen szörnyes-férges-darabolós-zabálós-ketchupos sztorihoz talán még jobban is illik a nyersességük.
Fabe - vagy Febe? -, szerinted van mód arra, hogy ezeknek a vázlatoknak a laza vonalvezetése megmaradjon?
Kíváncsi lennék, hogy néz ki egy ilyen rajz kiszínezve - esetleg annyi plusszal, hogy néhol belehúzhatnál - persze szigorúan ilyen lazán :) - néhány hangsúlyt, kb. úgy ahogy itt is jelezted, hogy a hozzánk közelebbi fazon ellenzo"je beárnyékolja a szemeit. :)

LM írta...

SZERINTEM IS JOBBAK A VÁZLATOK

Fabe írta...

:)) ezt 2 napja rajzoltam egy soroksári úton döcögő 23-as buszon állva!:) ez a titkos recept:)) (nem tikos:)

még nem kezdtem el a végleges rajzokat, de terveztem a hétvégén...sztem nem húzom ki egyelőre, ha már így nekem esett az MKA:))
továbbra is: kihúzó wanted!!!:P

elem: :) minél? vagy már láttad a kész terméket?:) ok, értem mire gondolsz...azt hiszem nem kéne alapul venni a már 2 éves tornyos rajzaimat, azóta talán kicsit jobban belevergődtem a rajzolásba és talán a kihúzásba is.
kár, hogy itthon nincs "team work"...legalább lenne kihúzóm.:)

LM írta...

én lehet, hogy egyszer bepróbálkoznék.... csak nem most, mert elutazom

de ha úgy vesszük, a te tornyod team-work volt
(legalábbis nekem még senki sem színezte ki a cuccaimat)

a "szerintem is jobb..." meg arra vonatkozik, hogy is mindig jobban bejöttek ezek a firkás vázlataid, amiket idáig láttam. ízesebbek. csak kicsit kéne rádolgozni és szinte már kész is lenne...

Fabe írta...

elem: értem...bár én nem a saját dolgaimra értettem a a no teamwork-ot...én mindig úgy fogok képregényt csinálni. inkább úgy ált.
sajna a suliba azt verték a fejembe, hogy minél precízebb, tisztább (clean) ceruzarajzokat kell kreálni, így egy "idegen" kihúzó is tisztán látja majd mit kell kihúzni...nehéz lenne / lesz így hagyni vmit.

Névtelen írta...

Jó az a szörny ott hátul. Kicsit olyan régi Galaktika filingje van. :)