2007. február 27.

Légy a levesben

(M. Tóth Géza:) "A nyertes kanadai film nagyon szép, és őrületesen profi promóciós munkát végeztek. Nem tudom eldönteni, hogy a promóció, vagy a film volt ennyivel jobb." M. Tóth Géza ugye az utolsó két hétben kapott csak a miniszteri különkeretből 28 millió forintot erre a célra.
"Nekem is volt anno esélyem, amikor semmiféle lobbitevékenységet nem folytattam Los Angelesben a Légyért, hiszen ki sem mehettem a díjátadóra" - mondott ennek ellent az Oscar-díjas animátorunk, Rófusz Ferenc a vasárnap rendezett Maestro-partin Merlinben.

(A Maestro majdnem-Oscar-díjáról az Indexen)

"Anno" 1981-ben világújdonság volt a Sinclair Spectrum személyi számítógép, Michael Jackson még fekete volt és világsztár (Magyarországon meg is alakították a Michael Jackson Szocialista Brigádot), a vasfüggönyön túlról érkezett dolgok izgalmasnak és egzotikusnak számítottak...
...és még egy jópár dolog biztosan másképp működött több mint 25 évvel ezelőtt.

8 megjegyzés:

LM írta...

"...a vasárnap rendezett Maestro-partin Merlinben."

Cserkuti írta...

???

Gáspár Tamás írta...

Névelo" nélkül télleghüjén hangzik.
Merlinben.
Olyan messze...?

Névtelen írta...

Mit nem értesz?
Ki kellett dobni az öt emeletes tortát aminek a tetején egy Oscar figura álldogált "Gratulálunk Géza" feliratú táblácskával.

Cserkuti írta...

Egy az egyben az indexes cikkből van beemelve.
Ki vagyok én, hogy belejavítsak?! :)))

zfritz írta...

Szakmaiságom miatt megszólítva érzem magam akaratlanul is, azonban a pártatlanság hiánya miatt tartózkodnék a véleményformáló hozzászólástól.

Névtelen írta...

Michael Jackson Szocialista Brigád

Ez komoly? XD)))

Peter Tikos írta...

Peeersze, meg Mick Jagger MGTSz, nem? :)))