2007. március 26.

Meghívó

Ezúton is sok szeretettel meghívunk minden kedves érdeklődőt az MKA és a PinkHell alkotóinak nevében a Gödör Klubban látható tárlatunkra. Az Art Comix és a kArton Galéria anyaga mellett ízelítőt láthattok a PinkHell 3 oldalaiból, díjnyertes alkotóink munkáiból és korábbi lapjainkból. A kiállítást a mai napon, 17 órakor nyitja meg Kozma Péter, a kArton galéria vezetője.

7 megjegyzés:

Csacso írta...

Félek, nyugtass meg, hogy nem ilyen steril betűk lesznek a véglegesben…?
Grafika persze pompázatos! :)

LM írta...

jaja, a betük rendesen leesnek rola.
plusz a helyzetük, eleg fura, hogy a muki szövegbuborekja nagyon fent van (a felsö kepeken), ugy tünik, mintha a monsterhez tartozna mind a ket tipusu/stilusu szöveg.
talan tul keves a szöveghez a ket db kepkocka, es ez erzödik. lehet, hogy a szövegböl kene (kellett volna) csippenteni, az "es meg lesznek is", vagy az "az mar mindegy" pl. tök fölöslegesnek tünik (most akkor mindegy, vagy nem? miert hivta?), az "egy evet akarok az eletedböl" sztem meg hianyos mondat, talan hianyzik meg egy szo, hogy "cserebe" vagy valami... talan a betümereten, ill. a boxok meretein is lehetne kicsinyiteni es akkor nem fog zsufoltnak hatni.

bocs, en ezt vegkepp nem fikazasnak szanom, inkabb segitö szandek vezerel.

ami nagyon tetszik, az also ket kepkocka, ott pl. a "nembaaajj" tökjo lett. es a jobb also kepkocka a legszebb, latvanyban.

_elem(zö)

Peter Tikos írta...

Köszi az észrevételeket, a dícsérő szavakat. A tipó mindezek ellenére változatlan marad; nem azért, mert nem adok a véleményetekre, hanem mert a 4 oldal immár elkészült, és le is vagyon adva. Remélem, azért tetszeni fog a képregény, és ha végigolvassátok, kiderül az is, hogy az "És még lesznek is" meg az "Az már mindegy" mondatok sem értelmetlenül kerültek bele.

Névtelen írta...

Jó lett, de a szöveg nekem is zavaros volt néhol.

Csacso írta...

Maguk a szövegek, úgy érzem lejöttek. Átjön a „foghegy stílus”:) Azért 2 módosítás lenne „az én változatom alapján” és még lesznek is. –ből: még lesznek…, illetve ÁÁÁÁ –ból: ÚÚOÁÁÁ :) A megidézett szörnyhöz, valamiért rögtön hangot társítottam –szemeim előtt rajzfilmként bontakozott ki, az egész jelenet (öregszem, vagy orvosi kezelésre szorulok, de ilyet még nem váltott ki képregény nálam). Várom már a szombatot! Még biztos mondom… gratulálok!

hopsy írta...

Úgy gondolom, esetleg a tipográfián kicsit lehetett volna még tűnődni. A betűtípus választása nekem nem tűnik eléggé átgondoltnak, és a szövegbuborékok elhelyezkedése is lehetne szerencsésebb ennél. Szerintem a rajz és a szín igazán megérdemelte volna ezt a kis többletmunkát, hogy ez a beharangozott és gondolom sokak által várt képregény teljes harci fegyverzetben kerüljön színre.

Szabó Jenő írta...

A 2 legbuborékosabb panelt látjátok itt, a többin általában jelentősen kevesebb a szöveg.

A tipó Pétert is aggasztotta valamelyest. Nem csak az idő szűke miatt nem változott végül, de magam is kiálltam mellette, és nem holmi "szakmai" indokok alapján. :) Mióta megláttam az első fekete-piros buborékot, a fejemben hallom a monszta hangját. Remélem nem csak én leszek végül így vele.