2007. május 18.

Graphit

A napokban beindult a Graphit művésznéven alkotó Zabos Csaba blogja, melyen megtekinthetők - többek között - a korábbi PinkHellekben publikált munkái is. Végigböngészése erősen ajánlott!
A blog természetesen erről az oldalról, a Galéria menüpont alól is elérhető.

2 megjegyzés:

Csacso írta...

Köszi a linket! Zabos Csabának pedig gratula! Szép termés és szokás szerint remekek! Csak így tovább! Szó szerint imádom a képeid által teremtett „harmóniát”. Tér és szín ábrázolásod miatt mozgónak érzem az egészet, ami nagyon tetszik!

Lassan annyi „kedvencem” van az MKA alkotói között, hogy nem győzöm (le)követni ;)

Fehér Zoltán / Zorro de Bianco írta...

Köszi Tikos – megelőztél! :)
Graphit rajzait, képregényeit én is imádom (persze egy főszerkesztő nem lehet elfogult :)), de ami miatt különösen szeretek vele együtt dolgozni, az az, hogy minden építű jellegű kritikára odafigyel és ha szükségét érzi, képes akár egy fél oldalt is újrarajzolni – a végeredmény pedig ennek megfelelően tökéletesedik is! Vele valóban megvalósul az igazi műhelymunka!
Általában pedig, ha átadok neki egy forgatókönyvet vagy előtte elolvasom, hogy miből is fog dolgozni, mint egy izgatott kisgyerek várom, hogy mikor küldi a készterméket, amiben eddig még nem csalódtam. Ő az egyik, akiben látom a magyar képregény jövőjét. (De nem az egyedüli, nyugi! ;)
Graphit, remélem, ezeket nem hallottad és továbbra is a szigorú, kekeckedő főszerkesztő vagyok a szemedben! :P