2007. május 15.

„Kádári hagyaték lenézni a képregényt"

A napokban megkeresett a hg.hu szerkesztősége, hogy válaszoljak a kérdéseikre. Természetesen képregényről, természetesen a hazai helyzetről (is) – többek között. Itt olvasható a kész anyag.

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Úgy látszik, valaki nagyon szereti Brian Woodot :)

Névtelen írta...

Többségében tetszettek a nyilatkozatok, bár egy momentum fel is háborított! És igen, a „fordulópont”: bármennyire is igyekeznek egyesek tagadni, az internetes (képregényes) gyűjtőportáloknak (üzemeltetőiknek, segítőiknek) köszönhető.

Szerintem nincs szükség „képregényes Fidel Castro” –ra…

csacso

Fehér Zoltán / Zorro de Bianco írta...

Csacso, én elég hosszan válaszoltam a portál kérdéseire, de mivel többen is nyilatkoztunk és az anyag is véges terjedelmű, nyilván nem mindent tettek közzé. Viszont beidézem, hogy én mit írtam a fordulópont kapcsán, ami lehet, hogy csak azért nem került be szó szerint, mert nem reklámozhatnak más portálokat: "... a legfontosabb e tekintetben a képregény.net szerepe, ami mára már egy több mint 20 ezres regisztrált taggal rendelkező portál..." stb.

Csacso írta...

Köszi, természetesen jól esik, ha ilyet nyilatkozol, írsz rólunk :)
Képregény.net nem szégyelli, hogy egy folyamat úgymond „második generációja”. Stáblistában elődünkről Képregény Centrumról is „megemlékezünk”.

Azért (kisördög) kíváncsi leszek, mikor a képregény.net „fehér ruháját” ölti fel… sokan, akik sokat köszönhetnek neki –úgy már felvállalják –e? (Zorro: ezzel természetesen nem rád, rátok gondolok ;) )