2007. augusztus 31.

Eduárd előzetes

Szeptember 12-én ünnepélyes megnyitót tart az Eduárd Képregénybolt (az Opera mellett, a Dalszínház u. 8-ban). A Képes Kiadó éppen ezért több kiadványának is ekkorra időzíti a megjelenését, többek közt az Eduárd 9. számát is ekkor vehetjük először a kezünkbe. A lapban több MKA-s grafikus is képviselteti magát - többek közt: Lanczinger Mátyás, Tikos Péter és jómagam, valamint a cikkek szerzői közt is üdvözölhetünk akadémistákat: Kemenes Tamást és Szabó Jenőt.
Ízelítőt is tudunk mutatni a friss anyagokból - Eszenyi Enikőről ma készítettem egy ilyen kis fél-karikatúrát...

11 megjegyzés:

Peter Tikos írta...

Mit is mondhatnék: tinédzserkorom nagy szerelme Ő...
Zorro, ez a rajz igazán nagyon klassz lett, le a kalappal! Jó, a bubik a háttérben annyira nem tetszenek, de ez csak amolyan szőrszálhasogatás: a karaktert nagyon eltaláltad, a kivitelezés pedig remek.
És azok a szemek...

Fehér Zoltán / Zorro de Bianco írta...

Köszönöm! :)
Hálás feladat volt, mert nekem is nagy kedvencem Eszenyi - rajzolás közben az E-Tangót hallgattam... :P
Kár, hogy a bubik nem töccenek, tusoltam egy sort és úgy törölgettem őket - én úgy éreztem, hogy hangulatilag idevágó hátteret találtam. De lehet, hogy nem... :)

Fehér Zoltán / Zorro de Bianco írta...

Ja, nem úgy tusoltam, Hollóval mázoltam - nem a cseppekre vonatkozik! :)

Peter Tikos írta...

Igen, pár pillanatig én is másra gondoltam :)))
A tusfolt tetszik, azzal nincs semmi bajom, csak a buborékokat látom kicsit oda nem illőnek. De nem mondok erről többet, mert igazából nagyon tetszik a kép, így meg, hogy állandóan bubizunk, olyan, mintha nem is. Pedig de.

LM írta...

igen fasza kis rajz lett, tök vicces! megszeppent, szende ufó-nénike... a buborékokat én sem értem ott, de nem is érdekelnek (bár így jobban rájátszanak, hogy enikő valami hal-ufó lány:D)

zhal írta...

Asszonyom egyszer volt valamilyen szín-egyéniség összeegyeztető tanfolyamon, ami alapján nekem úgy tűnik, hogy az archoz és a haj színéhez illik a kék és kézenfekvően vízcseppes háttér. Már ha lehet ilyet mondani, tusolás után... :)

Fehér Zoltán / Zorro de Bianco írta...

Köszi! Igen, mondjuk így, hogy az egyfajta hangulati LM. :)
Legalább is nekem ezek a kis szórt vízcseppek passzolnak ehhez a szeppent, „vizenyős-buborékos" tekintethez, amit az ufó-nénike produkál. :P

Haragos írta...

Gratulálok!

Névtelen írta...

Szerintem tök olyan, mintha E meg a te éppen meg akarna lepni valakit, aki tusol (:D), de mérgesen rádnéz, mert ráléptél a kinthagyott kacsára.

Névtelen írta...

Na jó, nem mérgesen, csak hogyismondjam.

zhal írta...

Hasonló beállítás: http://www.origo.hu/i/0710/20071008eszenyien2.jpg