2007. szeptember 1.

Közlemény

Kedves jelentkezők!

Idővel olvashatjátok majd a blogon/oldalon a kapcsolat menüpont alatt a kitételt, miszerint az MKA továbbra is várja tagságába a rajzolók és írók jelentkezését, ellenben az a tévképzet - amit valószínűleg eddig rosszul kommunikáltunk -, hogy tagjaink velős, részletes kritikákat fognak „visszaigazolni" irányotokba, nem állja meg a helyét. Sajnos sem időnk, sem energiánk nincs arra, hogy ilyen - egyébként igen hasznos és fontos - tevékenységnek megfeleljünk.
Az utóbbi évben számos hasonló megkeresés talált meg minket, ezért is tartjuk fontosnak megjegyezni a fentieket.

Konkrétan: olyan alkotókat várunk, akik rajzolóként vagy íróként szeretnének jelentkezni, egyúttal benyújtják rajzaikat, illetve írásaikat is - megfelelve a jelentkezési feltételeknek. Ezután az egyesületi tagok demokratikus szavazással döntenek az illető felvételéről, illetve fel nem vételéről. (Indoklást kérni mindig lehet, de részünkről, ezt az említett okok miatt, nem tartjuk kötelezőnek.)

Köszönjük megértéseteket!

Az MKA elnöksége
(Fritz Zoli illusztrációja biztosan nem az elrettentés jegyében került a posztba... :)

5 megjegyzés:

Csacso írta...

Maradva a földi dolgoknál, nagyon jó a kép, gratula!
Poszt első szemrevételezésére –ez Fritz alkotás, nézem alul Zorro posztolta… mi történt, „ösztönképeket” is készít már? ;) Elolvasva persze kiderült az árú-kapcsolás :)
Rajzon 2 dolog tűnt ki (fel),
- a bal kézfej: 1. ujjatlan disznyóbőr kesztyű, sodrony mintázattal, vagy 2. mutáns, karmokban végződő szívócsáp?
- Bizonyára ball (mutáns) kezes az övcsatja állása alapján.

Persze lehet csak a láz beszél belőlem :)

Névtelen írta...

egy(két) ártatlan kérdés:
miért jó az nekem, ha a mka tagja lehetek? azon kivül, hogy az mka tagja lehetek? (: és mik a jelentkezési feltételek?
köszi

Fehér Zoltán / Zorro de Bianco írta...

1. Egy olyan szellemi/alkotó műhely tagja lehetsz, ahol a tagsággal együtt jár a Pinkhellbe való publikálási lehetőség, valamint a kiállításainkon való szereplés is - illetve az alkotótagok egy belső levelező listán rendszeresen vitatják meg egymást közt a különböző szakmai jellegű kérdéseiket, pályázatokat figyelünk, illetve munkalehetőségekről is informáljuk egymást. És nem utolsó sorban: egy izgamlas alkotóközösség részese lehetsz - legalább is számomra ezt is jelenti, sokat tanultam az elmúlt 3 és fél évben a többiektől.
(Gondolom, ezért is jelentkeznek rendszeresen az MKA-ba.)
2. Ismét félreérthető voltam (azt hiszem)... A jelentkezési feltételek abban merülnek ki, amit leírtam a posztban, vagyis a kepregenyakademia@yahoo.com címre a jelentkező elküldi a munkáit (lehetőleg többet) - ha rajzoló, főleg képregényoldalt küldjön, de jöhetnek figuratervek is, ha pedig író, lehetőleg képregényforgatókönyveket küldjön és ne novellákat!
Ezután következik a szavazás - ez a nyáron, mivel tagjaink többnyire nem tartózkodtak gépközelben, szünetelt - és kb. egy-másfél hónapon belül értesítünk az eredményről.
Nagyjából ennyi...

dilis Gizi írta...

Engem is érdekelne ez a jelentkezés, de az én rajzaim labdába sem rúgnak a többi mellett... Mondjuk én az egyszerűségre törekedtem, és végülis a két legalapabb progival rajzolom őket... Azért leírom a címet, hátha érdekel valakit: http://gizikomixtrip.b13.hu

Ben írta...

öm, ha küldtem jelentkezést, lehet rá választ várni, vagy majd csak, ha kihírdetitek a szerencsés(eke)t?:)