2007. december 8.

Ajándék Mikulásra és Hanukára!

Ha az összes gonosztevő eltűnik… mielőtt még bárki gondolatkezdeményezésnek vélné ezt: ez csak szimpla vicc, nem kell belemagyarázni, hogy „a mi bipoláris világunkban mindig van új rossz, ha eltűnik a régi: akkor is”, vagy azt hogy „a gyengeség az a legerősebbeknél is megtalálható”, satöbbi… ez egy szimpla, mondanivaló nélküli paródia.



Inkább ponyvához áll közel ez az olcsó viccelődés, mint szimbolikus üzeneteket hordozó, magasban huhogó elefántcsonttoronyhoz :). Szóval így -miután kellően lealacsonyítottam a tartalmat: enjoy!

U.i.: a végén raktam egy kis MKA-s utalást is a képre a rózsaszín pokollal, és a kardondoboz oldalával :)) ...és ellopom Zorró korábbi kérdését: "ki rajzol belőle történetet? :)"

9 megjegyzés:

Csacso írta...

Bennem azért felvetődött a kérdés. Vajon a nyitott doboz… oldalán a valahonnan ismerős logo –val összefüggésben van e a jelenettel?
1. már nem hisznek a képregény tudatmódosító hatásában, ezért másban utaznak
2. még mindig hisznek benne, de ez kiüti a szuperhősöket + batmant

Remélem, még jól eltángálták a falfirkálót!

Haránt Artúr írta...

semmi kül a logo :), csak csinálni akartam egy abszurd szitut, egy underground világot, ahol már nincsenek gonosztevők és a szuperhősök a társadalomból kihullva elkeserednek, a rózsaszín pokol akár lehet (a hazai szintéren) az alternatív képregények szimbóluma is (habár én későn érkező vagyok, nincs tisztem ezt megmondani ezért ez csak az én értelmzésem :)), ez egy alternatív (és abszurd) sziutáció, nem szokványos, ahogy a Pinkhell és az MKA sem az

kicsit amúgy meglepődtem, mert sokan megbotránkoztak a képen, lehet velem van a baj, de én nem látok ebben semmi megbotránkoztatót, például az egyik kedvenc viccem a hasonló jellegű micimackós vicc :)

Fehér Zoltán / Zorro de Bianco írta...

„(...) nem szokványos, ahogy a Pinkhell és az MKA sem az (...)"
Hehe, ezzel az egy mondattal sikerült lerombolni a konszolidációs törekvéseinket... :))
Pedig amikor már Kiss Feri is a szokványos iránytól félti az MKA-t... :P

Egyébként én sem látok semmi megbotránkoztatót a rajzban - sőt, nagyon is tetszik -, elvégre a szuperhősök is emberek vagy mi... :I

Haránt Artúr írta...

megvan a nap idézete! :D

"elvégre a szuperhősök is emberek vagy mi..."

szinte látom a hardcore képregényesek vörösödő szemeit és feszülő ujjakat a billenytűzet fölött, hogy "hogy lehet ilyet állítani!" :D

mondjuk Batman tényleg ember (áááááá, már én is fiktív karakterek fajáról filózok! :))

Névtelen írta...

Egészen addig nincs baj, amíg Wonder Woman vagy Supergirl tsötsei nem kerülnek be az önértekezésedbe. :))))

Micimackó miért herkázik? Csak nem elfogyott a méz?

Haránt Artúr írta...

"Malacka parázik - bélyeg, lsd
Füles lassú - fű,
Micimackó dülöngél - heroin,
Tigris ugrál - speed.
Következtetés: Róbert Gida a dealer!"

régi vicc, de én birom :)

amúgy nem is rossz ötlet amit írtál! lehet megcsinálom ennek a fiktív borítónak a párját, ahol Wonder Woman , Supergir és Macskanő az utcasarkon domborítja magát, kis retiküllel az oldalukon, tűsarkúban :D

na az már tényleg képregényes blaszfémia lenne a javávól... majd még átgondolom, ha megcsinálom akkor odaírom, hogy "story: raveon" :)

Névtelen írta...

Egyszer még tényleg felvesznek az MKA-ba, muhahaaaa

Köszi.

Szabó Jenő írta...

raveon,

Kohn már évek óta minden héten az ötös találatért imádkozik a zsinagógában. Egy napon leszól neki fentről egy hang: Te Kohn, adj nekem is egy esélyt, és vegyél már végre egy lottószelvényt!

Névtelen írta...

Hehe, egyszer már próbáltam feladni lottószelvényt, csak a pénztáros (ééérted!:) mondta nekem szépen megfogalmazva, hogy ez nem lesz kivetelezhető, merthogy Tippmix-szelvényt töltöttem ki.

Azért nem szegte kedvem a játéktól az eset, de majd csak akkor próbálkozom újra, ha a megfelelő szelvényt töltöm ki és nem a hátsó oldalon lévő szabályzatból ixelem ki a magánhangzókat. :)