2007. december 11.

Post Humus HC 2006


Ha már videók... A mi figyelmetlenségünk, hogy anno nem linkeltük ezt, a Hungarocomix 2006-os rendezvényén, a Titkos Fiók által készített remek kis videót – most pótoljuk. Nem csupán önös (de!) indokok vezéreltek, hiszen Futaki Attila „műsorvezetésével" igazi kis bunker-tudósítássá érlelődött a végső anyag. Élvezzétek és gondoljatok arra, milyen kár, hogy az ideire sem jöttetek el!

9 megjegyzés:

Haránt Artúr írta...

nagyon frankó a zene alatta, birom az ilyen abstract jazzes hiphop-ot, mindig jó videókat vágnak rá

Peter Tikos írta...

Firenze Divatház :))))))))))

A. Tamás írta...

tényleg jókis videó, csak kár hogy ilyen rövid...deazért képregény + bebopjazz rulez. bár ez a zene inkább ilyen "tudósok" féle kavalkád

Haránt Artúr írta...

a Tudósok az ipari jazz (mondjuk sztem ez olyan fantázia stílusnév lehet mint a clit-rock) és nemsok scratch van benne :), meg sztem egyáltalán lemezjátszót sem használnak Máriásék, ha csak nem kértek kölcsön a Brainstől :)

...van aki még most sem érti meg Grand Wizard Theodort, ejj ejj :)

A. Tamás írta...

Hát kb olyan stílusnév, amit másra nem is lehet ráhúzni. Ipari-jazz, vagy szocio-jazz, mindefélén nevezik magukat. Mellesleg nem is a scratch miatt gondoltam, hanem a "kavalkád" szóval is utalva erre az őrült szaxofon játékra, amivel még annakidején Ornette Coleman is erősen kísérletezgetett, és amiben pl Máriás eléggé otthon van. Desebaj :)
Meglehet érteni Grand Wizard Theodore-t, azért állítólag mégiscsak ő "találta fel" vagymi, mondjuk az más dolog, hogy nálam hosszú távon garantált fejfájást okoz. Ahogy mondjuk néha a Tudósok is. Bár egy "Kabátmadarak" vagy egy "Átültetés" szerű track még viselhető.

Haránt Artúr írta...

nekem a Tudosók néha fizikailag tud fájni... azt viszont állítom, hogy egy kis abstract hiphopnak jó az élettani hatása :), a könnyen érthető sample játszadozások és bekoszolt basszushangok balzsamozzák a dobhártyát, nyugtatva az agyunkat bumm-bumm-takk-csika-csika-bumm-tákk... köszi Afrika.

...amúgy jó lehetett a 2006-os Hungarocomix is :D (csakhogy írjak arról is már valamit a post témájáról is, mert jócskán kilyukadt most az OFF tömlő)

Névtelen írta...

jókisvideó

Szabó Jenő írta...

> Élvezzétek és gondoljatok arra, milyen kár,
> hogy az ideire sem jöttetek el!

Ne légy már ilyen negatív, Zorro!
Én pl. arra gondolok, hogy már a tavalyin is ott voltam, és dedikált nekem Fabe. Idén is ott voltam, és volt olyan, hogy a Fabe-bel dedikáltam. Ez ám a hollywoodi story, nem a Jurassic Park! :-P

Ja, a video is klassz, csak nem elég hollywoodi.

gobra írta...

nem a mi videónk
asszem a kult.hu csinálta