2008. február 29.

Bétaville III.

Újabb figuratervek készültek a Bétaville-hez. Úgy tűnik párosan szép az élet – igaz, ezúttal a hús-vér szereplő mellé csupán egy kiborg került, a „fajtiszta" robotok majd talán a következő körben jönnek...

Andor Ignác gróf Leiter Jakab barátja és évfolyamtársa volt az orvosin, ám végül az „életművészetet” választotta, így valójában soha nem gyakorolta a hivatását...

Münchensen professzor Gróf Lékay Leiter Lajos (Jakab apja) évfolyam társa volt a Bécsi Orvostudományi Egyetemen. Kibernetikus kísérletei miatt az egyetemről, majd pedig Ausztriából is száműzik. A Kormányzó közbenjárására menekültstátust kap Magyarországon. Miután kizárólag önmagán végzi kibernetikus kísérleteit, legvégül tolószékbe kényszerül – testének jelentős része már gépként funkcionál.

7 megjegyzés:

Haragos írta...

Ripley, egyszer elkaplak!!!
: )


Grat. a rajzhoz!

Névtelen írta...

Én gondolni, Fehér Róka rajzolni ismét nagyon jól. Bár utolsó képet elsőre nem tudni beazonosítani, de talán majd színezés segíteni felismerhetőség. És azt is mondani, hogy férfi az első képen hasonlítani Fehér Róka.

Uff

Csacso írta...

Technikailag tetszenek a képek. Ignác grófot nézve csak negatív érzeteim támadnak –nagyon negatív szereplőnek tudom elképzelni a történetben (olyan típus, akinél nem csodálom ha ok nélkül elverik egy kocsmában) :)

Professzor érdekes egy képződmény – elsőre techno-bogárnak néztem, aki felmászott valami kis-vonatra :) utána kibontakozott a tolószék. Gyapjas borjúfej is érdekes. Kíváncsi vagyok miket is művel ez a prof, amiért ennyi lámpára van szüksége :D

Szóval jó ez a csepegtetés, grat!

Fehér Zoltán / Zorro de Bianco írta...

Már ezért megéri csepegtetni... :)
Igen hasznosak ezek a reakciók, képesek megerősíteni egy-egy figurában, másoknál pedig átgondolásra késztetnek.

Csacso hozzászólásának külön örülök, azt hittem, valahol leírtam, hogy Ignác gróf nem éppen egy pozitív figura, de nem – működik az ellenszenv, hurrá! ;)

Münchensenen viszont még agyalok, mert nyilván, a színezés majd jobban összefogja, de azt gondolom, hogy túl „felszínesen", átgondolatlanul vannak összehordva rá a steampunkra jellemző kütyük – letisztultabb és átláthatóbb lesz, kevesebb rovarelemmel. Már itt is próbáltam valamit visszahozni a kor automobil-dizájnjából, de talán érdemesebb jobban ráfeküdni az áramvonalakra. Mindenképpen hoznia kell valami retro-sci-fis jelleget... (Az alienszerű sisak marad azért, valaminek követnie is kell a megnyomorodott csigolyák vonalát. :))

Raveon megmondta a frankót: én is érzek némi önazonosságot a gróffal, úgyhogy nem csodálnám, ha ok nélkül elvernének egy kocsmában... :)

Névtelen írta...

Nézd a jó oldalát (mármint persze nem a verésnek :) Legközelebb megint jön a Gaiman, megint kap Pinkhellt, odaadja a Rodrigeznek, filmet akar csinálni belőle és már meg is van hozzá a tökéletes ember a szerepre. :D

Fehér Zoltán / Zorro de Bianco írta...

Végül is... Gyerekként is mindig a gonosz szerepét osztották rám - egyszer azért kezdett hullani a hajam, mert Dárcvödörként befülledt a fejem a sisakba -, ezúttal sem hátrálok meg! ;)

Névtelen írta...

Szóval mindig te voltál a kapus. :)