2008. március 14.

A FIÚ, AKIT ZSUZSINAK HÍVTAK

Egy évnyi érlelődésnek, az olvasók építő jellegű kritikájának és egy hónap feszített munkának hála, kész és március végén remélhetőleg kapható is lesz a teljes uncensored A fiú, akit Zsuzsinak hívtak c. képregényem! A szövegkönyvön némileg változtattam, kidobtam a fölösleges első 4 lapot, helyette pedig teletömtem akcióval és drámával. Az eset tanulsága, hogy ha színezni és írni (és suliba járni, meg érettségizni) nem kellene, simán menne a havi 24 oldal. Remélem, sokaknak begyün majd a végeredmény!
És most, jöjjön a képregény.infós előzetes, a nyálcsorgatóknak, meg persze a gyerekeknek!




Így készült és egyébb cuccosok a blogomon

10 megjegyzés:

Fehér Zoltán / Zorro de Bianco írta...

Juppijájéjj!! :P

"My name is Sue! How do you do! Now you gonna die!" :)))

Haránt Artúr írta...

frankó, én sztem megveszem, mondjuk 800 péz kicsit borsos (tényleg csak kicsit), de persze ezzel nem az értékét akarom megállapítani :), csak majd egy ezres egy feketefehér képregényért nekem kicsit sok. node nem a papír és nyomdafesték a lényeg ugyebár.

Miklós Felvidéki írta...

ugyanmár! másfél doboz cigi

Haránt Artúr írta...

nem dohányzom. de majd elköltöm rá azt a pénzt amit nem költök úgysem cigire :)

ezerve írta...

Hol keressem majd? Árusítja jaz alekszandra meg nagyobb könyvesboltok?

Cserkuti írta...

Miklós!
Gratulálok, ez zseniális!
A borító kicsiben üt, nagyban viszont érezni rajta némi technikai csiszolnivalót.
A második oldal (Zsuzsi_3) első két kockája nagyon üt, minden értelemben, hehe. És a srác tartása is tetszik a negyediken.
A harmadik oldal totáljai nagyon hangulatosak, és klassz, h Johnny zenél a bárban.
Előjegyeznék egy példányt, ha lehet!

Névtelen írta...

Rendezvényes-Eduárdos kiadvány, de pár más helyre is el fog jutni. Alexandrába, Libribe azért aligha, mert nem nagyon szeretik a füzetjellegű kiadványokat. A Bookline viszont esélyes.
A 800 forinton még futunk egy kört, lehet, hogy valamivel lejjebb tudjuk vinni. Börzén biztos: a Tinglitangót is a múltkor 800 helyett 640-ért lehetett kapni.

Névtelen írta...

Miklós bának továbbra is jó a mesélőkéje, bár első olvasatra túl sűrűnek tűnnek a történések, a szövegezés, 1-2 lélegzetvételnyi üres kocka, tagolás végett, tán nem ártott vón (mint pl. a 3. privju oldalon a J.C.-portré telitalálat, ahogy üresben beraktad, Mike). Na de ne menjünk ennyire előre, a teljes 24 oldal ismeretében többet tudunk majd. A borítón még lehetett volna gyúrni, bár ponyvásnak elég ponyvás, de sajna nem lett ütős, a kontúros tipó sztem leesik róla (mé' nem csináltad truecomixos 3D-betűkkel?) - amúgy a régi Füleses-Rejtős füzetborítókat juttatja eszembe - sajnos. A 800 pénz potomsága szerintem is kérdőjeles (én se nem dohányzom), mindettől függetlenül FASZA, hogy van egy ilyen Zsuzsi-képregény és aszondom hajrá, Miki!

Miklós Felvidéki írta...

Kösz mindent, nézzétek meg a méking off-ot a blogomon

régner viki írta...

jóvan micu,majd megnézlek ottan újpesten vagy mi az.aztán legyen példányom a pult alól öcsém.

okosviki