2008. április 10.

Lopni járt...

Azért lopva felteszem azt az oldalt, amivel végül elkészültem a Mátyás királyos képregénypályázatra – sajna a meghosszabbított határidőről is lemaradtam vele, bár gyakorlatnak nem volt rossz. Viszont most már biztos, hogy soha nem fog kiderülni, vajon mit kereshetett Demjén Rózsi az angyalbőrben... :)

7 megjegyzés:

Szabó Jenő írta...

Micsoda vonalak! Micsoda effektek! Mondhatom, ez királyul nézett volna ki. :)

Gyanítom, nem is késte le a pályázatot, sőt megnyerte, csak most éppen álcát húzott magára, hogy elvegyüljön a "nép" között.

Gyerünk, ossz igazságot, Zorro!

Haránt Artúr írta...

hú, hát ez valami egészen szuper!!!

Gáspár Tamás írta...

Bazzz Zorró ez az egyik legígéretesebb cucc amit valaha Tőled láttam. Utolsó gyökér vagy, ha lehúzod a klotyón és nem folytatod.
Ja, és mellesleg halott is... >:)

Névtelen írta...

Fekete Serleg. Ez qrvajó! :)))

Névtelen írta...

nekem is egyre jobban tetszenek az egyre jobban lelazitott vonalu rajzaid, bar ez a fajta, giccsbe fordulo szinezes nem az en vilagom. a kezdopanel nem lett rossz, de a tobbinel nem jon be ez a zselesites, sorry. a tv effekt az uccso panelokon szinten jopofa lett

Névtelen írta...

Botrány, hogy nem lett leadva. A rajz rohadt jó, a szöveg a szokásos MKA-s színvonal. Most már biztos vagyok benne, hogy zorro a valóságban egy teljesen szétzuhant figura.

Fehér Zoltán / Zorro de Bianco írta...

Köszönöm a bíztató szavakat mindenkinek! :)

Sosoman, ez a zselésítés, bevallom, engem is zavar kicsit, de megpróbáltam a tévé fényét ugyanolyan markáns, kontrasztos színezéssel is kivitelezni... nem igazán működött, valahogy a monitor fénye csak „szórt" formában igazán karakteres.

Feki látnoki, hogy azt ne mondjam jósasszonyi tehetséggel tapintott a lényegre: eddig csak skizoid voltam, de az utóbbi két hétben nem csak a gépem, de én is szétzuhantam rendesen. Viszont most építhetek új, jobb, szebb Zorrot az összeguberált panelekből. Puzz-le! ;)
(És vigyázz, ne húzd ki a gyufát, mert az MKA-sok a jól bevált, szokásos színvonalon intéznek verbálhadüzenetet Kovács Pistikének! Abban pedig nem lesz köszönet... :))