2008. április 18.

Tritty-trotty, jön...

Az Index korrekt és szórakoztató kritikája a Kis Vuk című, minimum „rossz viccről".

10 megjegyzés:

Névtelen írta...

kellemesen lehúzták a filmet az indexesek, de jók lettek a cikkek:)). ezek után már szinte fix, hogy ha rajtam múlik, soha az életben nem fogom megnézni ezt a kis gyöngyszemet.. már a Macskafogó 2-t is nehezen szenvedtem végig... hát, ez van. tritty és trotty

Haránt Artúr írta...

a Macskafogó 2nél legalább nem követték el azt a kolosszális hibát, hogy más stílusban folytatták (kvázi... azért ott is volt cgi, de nagyrészt hasonló volt a képi világ).

persze lehet úgy is elrontották volna a Kis Vukot, ha hagyományos animációként folytatják, de ez a 3D-s dolog olyan alapot ad (szerintem) az egésznek, ami miatt eleve nem lehet jó mint folytatás.

ennyi erővel csinálhattak volna egy tök új 3D-s mesefilmet új címmel, új karakterekkel, persze ott nem lett volna már olyan húzónév amit nem kell már annyira megismertetni az emberekkel.

szal nemtom melyik manager zseninek pattant ki fejéből, hogy "csináljuk meg a Vuk folytatását, de ezt figyeljétek: 3D-s kivitelezésben!", de taps neki. minden rossz indulat nélkül mondom.

(kiváncsi vagyok melyik régi rajzfilm folytatását gyilkolják meg legközelebb :). reszkess Szaffi! reszkess Hófehér!!!)

Névtelen írta...

csak a csalódás-jelleg miatt említettem a Macskafogó 2-t. minden jóindulatomat összeszedve ültem be a moziba és bizony a végére szomorúan konstatáltam, hogy nem sikerült, egy fos lett. itt a Vuknál sem a 3D zavar, hanem hogy milyen minőségű 3D-ről van szó, plusz a jellegtelen karakterek stb (karak-ter, hehe...khm). bár külföldre is szánják, nem tudom elképzelni hová - az ottani teszkók legalsó polcaira 2 filléres dvd-ként?

Névtelen írta...

Azért az a majd' másfél milliárd nekem valahol fáj...

Haránt Artúr írta...

rá kellett volna költeni a Macskafogó 2re és akkor legalább egy jó folytatás lenne :)

Haránt Artúr írta...

vagyis "lett volna"

Névtelen írta...

ja, az a másfél milkó mindenkinek fáj, kivéve egy bizonyos progyucernek (...)

Névtelen írta...

helyesbítek: nem is milkó, "milliárdkó"

Névtelen írta...

Hát ennek nem sok köze van az eredetihez. Lehet, hogy a hiphop felirat is csak a Ganxta miatt került oda a plakátra. :)

Peter Tikos írta...

:)))