2008. június 13.

Fabulák I. (Legendák száműzetésben) - trailer


A mesefigurák léteznek, és New Yorkban élnek, általában észrevétlenül. Csakhogy most gyilkosság történt Mesevárosban. Az áldozat Hó Fehérke testvére, Rózsa Piros, és a nyomozást Ordas Farkas rendőrfõnök vezeti. Ki lehet a tettes? Kékszakáll? Az Álmok Hercege? Jankó, aki felfedezte a helyszínt? Netán a titokzatos Ellenlábas, aki elől elmenekültek a Fabulák Meseföldről?
Bill Willingham eredeti hangvételű sorozata napjaink egyik legsikeresebb amerikai képregénye, amelyet eddig 11 Eisner-díjjal jutalmazott a szakma.

A magyar kiadás a Képes Kiadó gondozásában jelent meg.
A trailert Fehér Zoltán (Zorro de Bianco) készítette.
A képregény megvásárolható a könyvesboltokban és az Eduárd Képregényboltban!

6 megjegyzés:

ezerve írta...

pont pár órája tettem le. nagyon tetszett, és abszolút nem volt zavaró a szöveg elcsúszás. még sok ilyet!

Csacso írta...

Kicsit nem értem. A „fabulák”: mesei stílus, irányzat. Nem a mesék-szereplőinek gyűjtőnevére használatos. Megközelítőleg a tanmese megfelelője.

Zorro: érzelemmentes reklámnak érzem a posztot :)

A videjó alapján romantikus (kizárólag a cirádák miatt) horrornak gondolnám a történetet :)

Miklós Felvidéki írta...

Zorro te egy ilyet felsőbb utasításra vagy önszorgalomból csinálsz? Jól sikerült amúgy néhol lehetne pörgősebb hamár tréler de ígyis fasza lett!

Fehér Zoltán / Zorro de Bianco írta...

Csacso, itten a fabulák száműzöttek, azon belül persze az egyes szereplők is. Mellesleg nem értem, az eredeti címe Fables.
Azért érzelemmentes reklám, mert az. :) Konkrétan a hivatalos szöveget emeltem be, ahelyett, hogy azt írtam volna: mikor a további feladatot megkaptam, grafitbélig rágtam a cerkát, hogy... :)
Ez egy kedvcsináló trailer, amit több videómegosztóra feltettem. Előtte volt a Terror, utána meg még ki tudja, mi következik (mondjuk a Sörmesterek 2., amivel lassan meg is vagyok...)
Miki: tehát, nem önszorgalom, hanem munkaköri kötelesség. ;) És tényleg lehetne pörgősebb, viszont álló képekkel ezt lehet kihozni, különben átláthatatlan. Ez még sajnos nem animáció. ;)

Névtelen írta...

A legvégén felbukkanó ISBN-szám ijesztő drámaiságot kölcsönzött a filmnek.

Fehér Zoltán / Zorro de Bianco írta...

:)))