2008. június 27.

Óva intek...

Kedvenc illusztrátorom, James Jean – aki többek közt a Fabulák c. remek kis modernkori meseimplantációk borítóiért felelős – mindig meglep valamivel. Ezúttal AIDS-prevencióban utazik – mellesleg nagyon helyesen. Nagy rajongója vagyok Jean rejtett és szecessziósan burjánzó „keretekbe" foglalt szimbolikájának, úgyhogy ezúttal is minimum a hőskori Fülesekben bújható „varázsképekre" számítottam – aztán tessék, találjon az ember valami indifferens tagot ezeken a grafikákon... :) Szigorúan karikás!

5 megjegyzés:

Peter Tikos írta...

James Jean egy etalon, ez a sorozat pedig nagyon remek. Köszi, Zorro!
Ilyen "eü. reklámillusztrációkat" eddig Wayne Barlowe-tól láttam. Úgy látszik, kint ez is működő dolog, mármint hogy ismert illusztrátorokat kérnek fel ilyen feladatra.

Haránt Artúr írta...

fura mert egyszerre visszataszító látvány (mondjuk ennél ez csak pozitívum), de a kivitelezés meg nagyon kellemessé teszi egyszerre.

ha az ember nem gondol arra hogy azok "korallok" meg "polipok" akkor tök jól néz ki :).

ami a legjobban tetszett: nem tudom honnan veszi elő ezeket a színeket. mitnha ilyen a monitoron nem is lehetne :)

Gáspár Tamás írta...

Nekem is Ő az egyik kedvencem - a sok közül -, de ezzel a sorozatával még nem találkoztam. Szokás szerint pazar.
Kösz, Zorró! :)

Névtelen írta...

ez az a fajta szupergiccs, ami tökre bejön. a színvilága nagyon kellemes lett. szívesen megnézném ezeket óriásprintben is

Fehér Zoltán / Zorro de Bianco írta...

Igen, én is ezt imádom benne, hogy miközben jószerével a giccs eszközeivel él, aközben idézőjelbe is helyezi azt és ezáltal nem ragad bele. Éppen egy hajszálon lavíroz. :)

Némelyik színről pedig nekem is az jutott eszembe, mint Artúrnak, hogy ilyen tartományok nincsenek is. :)

Érdemes egyébként hetente egyszer meglátogatni a blogját, mert nagyon termékeny alkotó, én is így találtam rá ezekre a munkákra. (Ja, és az külön szuper, hogy a különböző munkafázisokat is felteszi.)