2008. július 24.

Holdudvarban rajzoltunk...

Remélem, hogy Fritz és Zsoldos kollega is felteszi majd az aktuális „sztárfotókat"!


De aztán minél hamarabb! Hiszen minket még a Könyves blog is beelőzött.
Örök hála Lanczinger Matyinak a fotókért és természetesen a modelleknek, Helyei László színésznek és Réz András esztétának a türelemért és az izgalmas beszélgetésért Bölöni Katának.

10 megjegyzés:

Névtelen írta...

annyit azért megjegyeznék - üröm az örömben - hogy a holdudvaros technikus kollega részéről irdatlan genyóság volt, hogy egyszerűen "lekeverte" (értsd: kikapcsolta), még a vége előtt az animációs vetítésünket. hátra volt még öt perc. az oké, hogy kb tízen se nézték:)), de azért ez mégse járja... hol itt a tisztesség? hova is tettem a strucctojásaimat..:)

Haránt Artúr írta...

jópofák lettek a karikatúrák. Réz Andrásnak mi jön ki a hasából? :)

Névtelen írta...

Réz András!

Zsoldos Péter írta...

Szent Andrából 8.utas Rézian.
:D
Lehidaltam!!!
Nagyon ott van a cucc!
Gratula Zorró és Mátyás.

Haránt Artúr írta...

jajdehüjevadjok. alien télleg! :) nemtom miért nem vágtam, elég egyértelmű.

Cserkuti írta...

Nagyon szuper rajzok!
Gratulálok!

Fehér Zoltán / Zorro de Bianco írta...

Köszönjük szépen! ;)

Először rajzoltam élőben – mármint ilyen celeb-hősködésen –, de nagyon élveztem, pedig eleinte tartottam tőle. Most már tuti, hogy ha legközelebb is lesz ilyen, elsőnek nyújtózkodok. :)

Balga voltam, hogy nem írtam fogódzót, hiszen anélkül elég abszurdnak hatnak a végtermékek. Szóval:

Helyei László (és nem Helyey, elnézést ezúton is tőle a dedikációs bakiért, de én is "i"-vel tudtam eredetileg, a programkiírásban viszont valaki konzekvens módon elgépelte), tehát, mindannyiunk Mátyás-Cimborája arról mesélt, hogy ő imádja szinkronizálni Gerard Depardieu-t, így az Obelix is a kedvenc „szerepe". Igen ám, de azt csak a stúdióban tudta meg valakitől, hogy az Asterix eredetileg egy képregény volt és nem egy film. :O
No, hát ezért néz vele szembe olyan morcosan a veresvarkocsos, hogy még az orrukat (mindkettőnek termetes van :) is összeakasztják...
(Azt a vélekedéséért – amit már másodszor hallok tőle – viszont már-már én is összeakasztottam volna az orromat az Igazságossal, miszerint: „A képregény talán arra jó, hogy felkeltse az érdeklődést az eredeti mű iránt." :O Ok, sejtem én, hogy ő más képregényt nem nagyon ismert eddig, mint a magyar adaptációs verziókat, de azért mégis...)

Réz András leginkább King-Kong lenne. Már firkantottam volna is a míves pipa helyébe a szőke ledér hölgyikét, amikor bevallotta, hogy ő bizony alapjában véve egy igen békés óriásjeti lenne, igaz, ha kihozzák a sodrából, úgy érzi, mintha kiszakadna belőle a másik, acsargó énje. Innen pattant ki a Réz-Alien... :)

Fehér Zoltán / Zorro de Bianco írta...

„Azt a vélekedéséért" = „Azért a ..."
Akutyafáját...

Névtelen írta...

Zsoldos kollega fotózott, meg még páran. A rajzok valahol ott porosodnak az Eduárd mélyire süllyesztettük, akit érdekli, menjen s lássa oda.

Fehér Zoltán / Zorro de Bianco írta...

Zsoldos kollega? Esetleg...? ;)
Eduárd kollega augusztus végéig ugyanis szabadságon van. :)