2008. augusztus 28.

Lapkoalíció – hamarosan itt a ZAP-PINKHELL!

A 4. Magyar Képregényfesztivált követően a Roham Kiadó, illetve a Magyar Képregény Akadémia képviselői összeültek és arra a közös megállapodásra jutottak, hogy a jövőben nem mint egymás konkurensei kívánnak jelen lenni a hazai piacon, ezért egyesítik a ZAP és a PINKHELL képregénymagazinokat, így hamarosan egyetlen, országos terjesztésű és magasabb oldalszámú újságban találkozhat a kedves olvasó a hazai kortárs képregény legfrissebb alkotásaival.

Az új sajtótermék egyelőre a ZAP-PINKHELL nevet viseli magán, hasonlóan a valamikori vicclapok egyesítését követő Kretén-Mad elnevezéshez. Valószínű, hogy a kísérleti szakaszt követően új nevet kap a lap.

A ZAP-PINKHELL-t kiadóként a Roham jegyzi – felelős kiadója Korchma Zsombor. Az újság a Magyar Képregény Akadémia hivatalos lapja lesz, a szerkesztői névsor pedig a következőképpen alakul: Ábrai Barnabás (Geek), Cserkuti Dávid és Fehér Zoltán (Zorro de Bianco). Az ára – hasonlóan a ZAP első számához – 2500 forint lesz, cserébe a terjedelem 80 oldalasra dagad és kemény kötést, valamint országos szintű terjesztést kap.

Reméljük, hogy az új formációval az olvasók kedvére tehetünk és minél többen fogjátok majd szívesen kezetekbe a ZAP-PINKHELL következő számait!

Nincsenek megjegyzések: