2008. szeptember 23.

Így kell ezt...

Pár hónapja linkeltem egy rövid kis videót arról, hogy készül a Blueberry egy kockája. Jean Giraud ismét remekel, ezúttal előrajzolás nélkül, villámsebességgel:

Juan Gimenez sem teszi alacsonyra a lécet – irigykedjünk :)

5 megjegyzés:

Gáspár Tamás írta...

"Életet az éveknek" hardcore fokozaton. :))
Köszi Zorró, imádom nézni amikor más melózik - kiváltképp ha azt az illető/k ilyen színvonalon művelik -, de most mehetek a csontkovácshoz, hogy visszatekerje a nyakamat a normál állásba... :P

Fehér Zoltán / Zorro de Bianco írta...

:)))
Az különösen borzongató, mikor Giraud a filccel karistol és néha odab*sz. Remélem, egy olyan nyugdíjas otthonban végzem, ahol délutánonként erre a hangra riadva szívom vissza a nyálfelesleget. :P

Névtelen írta...

Gimeneznél már-már sírtam...
Azzal nyugtatom magam, hogy az ilyen rajzokat NYILVÁN úgy csinálják, mint annak idején - nem emlékszem pontosan - József Attila vagy Ady becsámborgott a kávéházba, hanyag eleganciával papírra vetette a versét, aztán sunyi vigyorral begyűjtötték a respekteket, közben otthon napokig vért izzadtak, míg megírták. Szeretném ezt hinni, Gimenez is napokig görnyedt, míg jól begyakorolta ezt a "hanyagul odavetett remekművet".

Haránt Artúr írta...

pár kilóméter már benne lehet Giraud kezében. az ilyen "nem biztonságos" rajzolási stílus az igazi feketeöves rajzolási mesterszint.

István: a Gnomon-os tutorialokat ismered? ott rengeteg ilyen cucc van mint a Gimenezes video.

Gáspár Tamás írta...

Gimenez hosszú-hosszú éveken át mást sem csinált mint Metabárókat rajzolt tonnaszámra, hétvégeken és ünnepnapokon is - ezt Ő maga írta az egyik albumának a bevezetőjében -, és Moebius bácsival is hasonló a helyzet.
Nincs rá szükségük, hogy otthon előgyakorolgassanak, mint ahogy Neked sem kell görcsölnöd, hogy járás közben vajon melyik lábad után melyik következik, egyszerűen csak elindulsz és mész.