2008. október 3.

Hell Insect

Ezt rajzot baráti ösztönzésre csináltam. Design21-en pár napja egy haverom egy lekésett artistpub-os munkáját rakta ki, ami nagyon megtetszett, és jól megdicsértem, hogy milyen ügyes. Nem sokkal később egy másik d21-es alkotó, Renoir is felrakta az ő hell insectjét, amire hasonlóakat írtam. Erre azt mondta: várják az én pokol bogaram is. Nem terveztem, hogy csinálok, de eccercsak megjött a kedvem hozzá, és két óra alatt rittyentettem egyet. Nekem nem olyan szép festői, mint az övék, próbáltam inkább az ötletességgel remekelni, mer' a digifestésnél nekem eltörik a cezruzám, sajna.

Képzeljetek hozzá egy történetet, például mondjuk akár képregény formában :)

4 megjegyzés:

Zsoldos Péter írta...

Állatos (akarom mondani bogaras :)
Az a sziluett a pocakban elfogyaszva lett? Vagy most születik az igazi pokolfajzat ez ember ?

Peter Tikos írta...

A conceptArt-on minden héten van egy "pályázat": creature of the week, C.O.W. a neve. Feldobnak egy nevet, van pár szabály, aztán hajrá. Nem próbálod ki?

Haránt Artúr írta...

thenksz, both of you! :)

régebben (gimis koromban jó régen) csináltam egy rajzot, hogy egy béka szájának a buborékjában egy emberió látszódik át, az ugrott be hogy jó lenne itt is.

nem hallottam még erről a COW dologról, majd lehet megpróbálom. annyira ez nem az én területem, de eccer kétszer leht ránézek.

Peter Tikos írta...

http://www.conceptart.org/forums/forumdisplay.php?f=81
És itt találhatók (több oldalon) az eddigi myertesek:
http://www.conceptart.org/forums/showthread.php?t=37514