2009. január 28.

24 / 24

Szurkoljunk a versenyben maradt Graphitnak! Ide vagy a képre kattintva megtekinthetők az eddig elkészült oldalai.

26 megjegyzés:

Cserkuti írta...

Nagyon drukkolok Graphitnak, már csak azért is, mert borzasztó hangulatos és érdekes a képregény, amit csinál, és kíváncsi vagyok a sztori végére. Sajnos már csak három óra van hátra, és most jár a felénél. Bár az első-hátsó borító talán könnyebben megy majd.
HAJRÁ!

Peter Tikos írta...

Már 12 oldal fenn van a 24-ből! A maradék 12-ből pedig kettő a borító, szóval már "csak" 10 oldal van hátra. 2 óra 10 perc, HAJRÁÁÁ!!!

Csacso írta...

Örülök, hogy számtanilag/szemügyileg érzékelhetőn halad-alkot a legtöbb magyar induló. Így Graphit is!
Esetleg lehet tudni valamit az éjcakai eseményekről, zorro –ról? Én addig tudtam követni míg filózott a 2. képen –mert szerinte szétesik… és hogy újra előröl. Még az így készült videó részt is láttam az 1, oldalról. Kb. 22,50-másnap 5,50 ig estem ki a történések követéséből.
Mindegyik magyar alkotást szívesen látnám végig. Graphité meg mondhatni nyomda szinten is vállalható kivitelezettségű. Tehát Hajrá Graphit! Hajrá Magyarok!

Peter Tikos írta...

Én is végig szurkoltam minden magyar résztvevőnek. Úgy tűnik, a scarface nicknéven is nyomuló Hromkó István elsőként teljesítette a 24 oldalt. Graphit galériájában jelenleg csak 19 oldalt látok, de mindenképpen emberfelettit teljesített. Ellinor (Vincze Nóra) neve mellett 12/24 szerepel, de ezeket már sajnos nem tudom megnézni, mert állandóan lefagy az oldal.

Névtelen írta...

Időközben Nóra neve mellett hirtelen 24-re ugrott a számláló - nyilván feltöltési problémái lehettek korábban.
Öt magyar indulóból kettőnek sikerült - ez kezdetnek egyáltalán nem rossz eredmény. :)

Névtelen írta...

meghosszabitották 17,00-ig a leadást igy kész lett mind a 24 oldal
üdv
Graphit

Névtelen írta...

Gratulálok, nagyon jó lett a képregény. Sajnos a CSIGAlassúságú oldal miatt a többi pályamunkát nem volt türelmem mind végignézni, de Graphit cucca nagyon ígéretes szerintem (a donniebrascós rész különösen tetszett:)
vis

LM írta...

(tökre nem ide vág, de hogy lehet elintézni postnál, hogy képre kattintva lehessen linkelni?)

((csekkolom a cuccokat, amint begyorsul az odajutás. 3x próbáltam, semmi siker:(
anyway, haj-ráá, graa-phit!))

Peter Tikos írta...

Gratula!!!
LM: ugyanúgy, ahogy szövegnél. Rákattintasz a beillesztett képre (azaz kijelölöd), majd a linkelő ikonra, és a felugró ablakba beírod az URL-t.

Névtelen írta...

huhh. állati jó lett.
gratulálok graphit.

LM írta...

tikospé: köszi szépen, ez lett volna az egyik tippem a megoldásra:)

graphit cucca jó lett, a végén kicsit érezni már, hogy befáradt (érthető), a kedvenc képem a nagytotál, amikor a tolvaj a képpel iszkol a lépcsőn

LM írta...

ja, a csigát pedig nagyon sajnálom.. remélem lesz egy alternative ending, ahol más sors jut neki a végén

Haránt Artúr írta...

nagyon szuper. mr korábban írtam más fórumba, hogy Graphit képregényeit birom legjobban hazaiak közül: ez a mostani 24/24 képregény sem változtatta meg ezt..

nagyon jó rajzok, a történet kerek, hangulatos az egész. nem is kell ragozni, szuper.

grat!

Miklós Felvidéki írta...

Graphit lehet ez sértő de nekem eddíg ez tetszik tőled a legjobban. Lényegretörő, ötletes, szimpatikus. Egyszóval HAJRÁ!

Névtelen írta...

Sziasztok
tegnap kicsit fáradt voltam de most pótolom.
Mindenkinek köszönöm a buzdítást meg a támogatást, mit mondjak elég fárasztó dolog ez a 27/24.
Miki nem sértő a véleményed én is igy gondolom, de addig jó még az újabb képregényeim jobbak mint a régiek
üdv
Graphit

Szabó Jenő írta...

Óriási teljesítmény, remek végeredmény. Gratulálok Graphit!

Szabó Jenő írta...

Véletlen csupán, hogy a karakter kiköpött LM?

LM írta...

igen, nos, hulljon le a lepel: valóban modellt álltam Graphitnak (Fizi Miska álnéven), remélve, hogy képregényfiguraként talán több esélyem lesz betörni a nemzetközi színtérre. még a csigámat is feláldoztam a siker érdekében

Fehér Zoltán / Zorro de Bianco írta...

Nagyszerű, hangulatos és ötletes kis képregény, gratulálok Graphit! Félelmetes, hogy sikerült végignyomnod – amikor utoljára beszéltünk, nem hittem volna, hogy mind a 24 oldal elkészül.

Az első két oldalt nagyjából együtt fejeztük be, de aztán valóban az történt, hogy rájöttem, azzal a stílussal és részletességgel, amivel nekikezdtem, nem fog menni, ráadásul a második oldalam szét is esett. (Vagy csak én vagyok maximalista.) Meg persze nekem is jól jött volna egy tablet, mert a szkennerem már CSIGAlassú és negyed óra ment el egy oldal beolvasására.

Nem akarok pont Graphitnál offolni, de Csacsótól és mindazoktól, akik kommenteltek nálam, illetve akik esetleg linkelték a posztot, mélységesen elnézést kérek a törléséért, de annyira magam alá kerültem, hogy nem bírtam volna, ha továbbra is emlékeztet erre a kudarcra. (Sajna mostanában nem sok sikerélményben van részem, jobb lett volna kihagyni ezt a happeninget...)

Fehér Zoltán / Zorro de Bianco írta...

LM a csigagyilkos, sejtettem... :O

Haránt Artúr írta...

én aszittem Graphit magáról mintázta a főszereplőt

Fehér Zoltán / Zorro de Bianco írta...

Szerintem is magáról mintázta – mint ahogy a legtöbb képregényében is a főhőst. Maximum titkon hasonlítani szeretne LM-hez egy kicsit. Egy képregényben minden megtörténhet. :)

Peter Tikos írta...

Mikor legutóbb találkoztam LM-mel, bajuszt viselt.

Haránt Artúr írta...

biztos nem egy csiga volt az orra alatt?

LM írta...

bajuszom volt, de a csiga azóta megette...
Graphit és én pedig egy és ugyanaz a személy vagyunk.. mit gondoltok, miért nyertünk együtt a Máty-pályázaton? fight club-os szituk nem csak a filmekben vannak, amúgy meg minden illúzió! hehehe (evil röhögés)

Gáspár Tamás írta...

Öööhm, és Te képzeled Magad Graphitnak, vagy Ő változik titkos ábrándjaiban néha-néha LMmé? :D
Amúgy max respect és tengermély gratuláció Graphit kollégának az über-remek képregényért - hogy a fénysebességet és a heroikus helytállást már ne is említsem... :))