2009. január 21.

Clumsy animáció


Ezt a animációt egy haverom csinálta, aki Clumsy néven szokott alkotni. Eredetileg fotómanipulációval készített video klip storyboard lett volna (diplomamunka gyanánt), de mivel akkoriban kezdte próbálgatni az Aftert, arra gondolt miért ne lehetne animáció belőle. A klip érdekessége, hogy minden természeti formákból van (nekem a kedvencem a brokkoli erdő). Egyszer volt vele egy közös munkánk, aminél én csináltam az audio részt, ő meg a vizuál részt. (egy kicsit átdolgozottabb és rövidebb verzió a videoi között megtalálható, több más érdekes kis animációval) Remélem tetszeni fog!
Puplikált már a Direkt3-ban is, másik speckója a fotózás.

3 megjegyzés:

Csacso írta...

Nekem tetszik! Köszi! Grat a készítőknek!
Madárkának az a „hátsó-ja” az szállítva van, vagy kinő neki rendszeresen?
Közös munkátok is tetszetős –mindig jó piár-fogás hölgyeket szerepeltetni ;) Jobb minőség létezik publikus változatban(belőlük)?

Haránt Artúr írta...

örülök hogy tetszik! mondtam Petinek (az alkotónak), hogy posztoltam itt az animációját, ezekre a kérdésekre sztem ő tudna válaszolni leginkább. majd szólok neki.

azt az egyet tudom biztosan ezzel a videoval kapcsoaltban, hogy azóta ezt a Björk számot gyűlöli a legjobban, mert munka közben ezerszer kellett meghallgatnia az elejét, ami eléggé agytépő tud lenni heteken keresztül . én csak szemben laktam a koliban, kevesebbszer hallottam, de már én is untam az "ááááááá-aaaaa-uuu-úúúú" kezdő szólamot :)

monjuk utána már Rahzel beatboxolása számomra elviselhetővé teszi.

Peter Tikos írta...

Hát ez tök jó, én is gratulálok!