2009. január 25.

NONAME13


Új sztoriba kezdtem Noname főszereplésével, valószínüleg egy homályos jövőben lebegő Noname tpb-be kerül majd bele. Monnyuk nemhiszem hogy ilyenre van kilátás de azt tudom hogy Pinkhellben vagy Zapba vagy Zappinkhellbe vagy Pinkzapba (akármi is) nem tenném bele mert annál sokkal nagyobb jelentőséggel fog bírni rókafi életében mint egy 'normális' Noname kaland. Az első 2 oldal megtekinthető a blogomon.

7 megjegyzés:

Névtelen írta...

"Pinkhellben vagy Zapba vagy Zappinkhellbe vagy Pinkzapba (akármi is) nem tenném bele mert annál sokkal nagyobb jelentőséggel fog bírni rókafi életében"

Ezt csak én nem értem? Segítene valaki?

H

Fehér Zoltán / Zorro de Bianco írta...

Én csak sejteni vélem, de gyakorlatilag ugyanolyan borjúként bámulok az újkapura, mint te...
(Na jó, több infóm van, de ezt én sem értem.)

Azért hogy érdemben is...
Szerintem ez az „indulótőke" ismét telitalálat. Mikinek ragyogó érzéke van a képregényhez, és klasszul snittel, megint csak jól sztorizik, úgyhogy várom, hogy mi sül ki belőle...

Miklós Felvidéki írta...

csak azt mondtam, hogy jólenne ezt valami nagyobb volumenü Noname központú kiadványba beletenni egy szép napon mert ez ilyen kulcsfontosságú történet lesz. A sok Pinkhell és Zap nevet csak a ZapPikhell cím-viták miatt tettem be viccből, mindenesetre kösz ;)

Névtelen írta...

vá!

BLACK FLAG!

jr.

Névtelen írta...

Mostmár szelem. Köszönöm szépen a segíccséget.
H

Cserkuti írta...

Ha megjelenik, bővítem vele a Felvidéki gyűjteményemet (lassan nevet kell váltanod, mert északi szomszédunkat egyre jobban bántja ez az irredenta hangzású megnevezés, és útjában lesz a nemzetközi karrierednek).

Haragos írta...

Ez jó lett!
(Nem a Cserhalmi bocs Cserkuti szövege, hanem a képregény)