2009. március 7.

Bulvár hír az iwiw-ről

Ellopták Varró Dániel laptopját!
2009. március 4-én a debreceni Premier Ételbárból (a színház mellett van) kb. 13 óra körül ellopták Varró Dániel laptopját, amelynek eszmei és irodalmi értéke felbecsülhetetlen, több készülő vers, műfordítás stb. volt rajta. Kérlek titeket, irodalmilag érzékeny embereket, hogy tegyétek ki minél többen ezt az üzenetet, és kedves debreceniek/környékiek, és bárhonnan való használtlaptop-kereskedők, figyeljetek kérlek, hátha meglesz! (Fujitsu Siemens márkájú) Amúgy egy szürke Kappa-táskában volt, tudjátok, Spar-pontokért lehetett kapni ilyet, és volt benne több könyv is (A magyar verses regény és A prikolics utolsó élete + egy Cinema magazin) meg egy szintén felbecsülhetetlen értékű jegyzetfüzet.
Eddig a hír, és ha már többet segíteni nem tudok az ügyben, akkor legalább rötyögjünk egy jót a róla készült karikatúrán. Íme:

Varró Dániel

7 megjegyzés:

Haragos írta...

Miért gondolod, hogy a tettes köztünk van? : )

Csacso írta...

Kicsit megnyugodtam, hogy képregényes forgatókönyv nem volt a bizonytalan sorsú laptopon. Bár lehet az lett volna jó hír, hogy egy (jó) író is foglalkozik a témával? ;)

Névtelen írta...

Mármint aki ellopta?

Zsoldos Péter írta...

Mindenki gyanús, főleg aki tud olvasni.:)
REszkessetek orgazdák.

Haragos írta...

Nem tudom Dani miért aggódik, a tolvaj neve rajta lesz egy frissen kiadott, számára ismerôs tartalmú kiadványon.
Talán a könyvhéten kiderül.

vassrichard írta...

Nemhogy örülnénk...mi lett volna, ha magát az írót lopják el??!

Zsoldos Péter írta...

Ha már gonoszkodunk; nem lehetséges, hogy ez csak egy újabb fajtája a beszorult a lift ezért nem tudtam időben leadni a melót típusu kifogás?