2009. március 16.

Európaiak európai szemmel

Az alábbi meghívót kaptuk Eric de Clercq Úrtól. Mivel nem csak az MKA tagjainak szól, így szeretettel továbbítjuk minden képregényrajongónak, aki olvassa a blogunkat:

Tisztelt Hölgyem/Uram!
Tisztelt Képregény Szerető Közönség!

Engedjék meg, hogy tolmácsoljam a Francofon Közösség ezévi meghívását a A frankofónia ünnepe 2009 keretén belül megrendezésre kerülő képregénnyel kapcsolatos programra. Természetesen a Frankofónia ünnepe 2009 sok szines műsort tartogat az Önök számára, amelyről bővebb információt az esemény honlapján találhatnak.

Kiállítás: „Európaiak európai szemmel”
Március 18. (szerda), 18:00, Budapesti Francia Intézet

A Belga Képregénymúzeum anyagából készült „Európaiak európai szemmel” című kiállítás megnyitóját követően Jean Auquier, a múzeum igazgatója tart előadást.

50 évvel a Római Szerződés aláírása után a Belga Képregénymúzeum a mai Európa lakóit veszi górcső alá. Hogyan látják a szlovén, holland, francia képregényrajzolók a lengyeleket, a belgákat, az angolokat és a többi európai szomszédjukat? A képregény görbe tükrén keresztül egy eredeti és mulatságos európai társadalmi portré rajzolódik ki elénk… elgondolkodtat és gyönyörködtet a nevetés útján.

Közreműködő partnerek:
Wallonie-Bruxelles International
Belga Képregénymúzeum
Belga Nagykövetség
Budapesti Francia Intézet

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

A viszontlátásig tisztelettel:
Eric DE CLERCQ
Economic and Commercial Counsellor
EMBASSY OF BELGIUM

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Az intézet sajtósai újra a toppon voltak... :(

Más: bocs, hogy most írom, de nem lehetne úgy megadni a képlinkeket, hogy azok új ablakba nyíljanak? Azon kívül, hogy kényelmesebb, valamiért itt az MKA-nál a vissza gombra nem akar visszamenni a bejegyzésre, azt kézileg kell végrehajtanom. Tényleg apróság, tudom, de hátha... :pirul:

Csacso írta...

Köszi, a hírt!

Cserkuti írta...

bunkózoli (milyen név ez már):
Fura amit írsz, h nem lép vissza a visszanyíllal. Érdekes lenne tudni, h ez másnak is okoz-e gondot.
Az új lapon/ablakban megnyitás nem rossz ötlet, én a kifelé mutató linkeknél alkalmazom is, de ehhez a html-be kell belenyúlni, és ezt nem mindenki meri megtenni a posztolók közül.

Haránt Artúr írta...

nekem működik. én amúgyis általában az "open link in new tab" funkciót használom, ez a legkényelmesebb szerintem

amúgy nagyon klassz a csatolt kép! :)