2009. március 28.

Pernye Takeover

Már az előjelek is kedvezőek voltak. A rózsaszín köd felszállt a városról, csak hogy a Menta terasz körül sűrűsödjön. Mivel csak olyan parkolóhelyet találtam, ahol 7-ig tilos várakozni, hirtelen 7 óra lett. A dohányosok odabenn gyülekeztek. Boldogan eregették a füstjeleiket, bár szerintem már sejtették, hogy hamarosan új szenvedély után kell nézniük.

Futaki san is felbukkant a közgyűlésen, és bár az álmoskönyv semmit nem ír a jelenés értelmezéséről, hajlamos vagyok kedvező előjelnek tekinteni. Bayer Tónit is körünkben köszönthettük, aki eladott ezt-azt a portfóliójából Zsoldosnak. Remélem, ez azt is jelenti, hogy bizonyíthatóan lesz valaki az országban, aki olvasta a Nero Blanco-t.


Nem kellett sokáig várnom, Tikos megérkezése volt a jel, az akció beindult. Már napokkal korábban lezsíroztuk, hogy jó kis zaj legyen a teremben, Péter pedig direkt halkan beszélt, úgyhogy a szélén ülők annélkül szavaztak meg mindent, hogy bármit hallanának. Az eredmény: President Tikos az új elnök, én pedig átveszem a zsírosbödönt a közben "leköszönő" Gáspártól.


A titkos tervünk a következő: Lesz 6-os Pinkhell a fesztiválra, aminek már természetesen Pernyés borítója lesz. Az Őszi Pinkhell már Pernye különszám. 2010-ben az első Pernye magazin még egy Pinkhell különszám lesz, ahogy egyszer majd talán a századik Pernye is, hacsak az akkori elnök, aka Felvidéki Miklós, másképp nem dönt majd.


A cselszövés további részletei a fesztiválos Pinkhellből nyerhetők ki a szokásos összeesküvés elméletes szemüveg segítségével.

13 megjegyzés:

Szabó Jenő írta...

Az illusztrációkat Zsoldos Péter fotóinak széjjeldarabolásából nyertem. Köszönet értük!

Csacso írta...

Köszi, az életképeket!
Első olvasatra vannak itt jó hírek is :) Mondhatni, az idő, majd mindent… de legkésőbb a fesztiváli leleplezős 6 os számban. Én persze elhiszem, hogy az elnökváltásnak semmi köze a politikai helyzethez –sőt, úgy emlékszem, azt a hírt sem én terjesztem ;)

Fehér Zoltán / Zorro de Bianco írta...

Csacso, még csak a látszatát is szeretném elkerülni annak, hogy ilyen felelőtlen és megalapozatlan hasonlítgatások kapjanak szárnyra, éppen ezért pontosan idézném, hogy mivel kezdtem a közgyűlés előtti felszólalásomat:
"Sokan mondják, hogy az MKA józan magatartásának én vagyok az akadálya. Remélem, hogy így van, mert ha igen, akkor én most ezt az akadályt megszüntetem."

:)))))))))

raveon írta...

Hajrá! Egyébként eLeM milyen tablettát tesz a poharába? :)

Fehér Zoltán / Zorro de Bianco írta...

Egri leánykásat. ;)

Csacso írta...

A KN en még-bulvárosabb formájában megjelent e hír. Egyből felötlött bennem, hogy arrafelé a jelenlegi (új) elnök, mint nem teljesen illetékes (urambocsá hiteles) hírhozóként van "nyilvántartva". De ez biztos csak az én fejemben tűnik probléma-lehetőségnek ;)

Szabó Jenő írta...

Nos, hivatalos tájékoztatás híján marad a bulvár, és erről csak mi tehetünk, hiszen egyelőre csak erre a valós alapokon élősködő beszámolóra futotta.

A múltbeli félreértetlenkedések miatt aggódni pedig hiábavaló dolog, nem javaslom. Tekintsünk a jövőbe úgy, mintha még nem jött volna el.

De félretréfa: az én szememben az összeborulásnak nincs alternatívája.

Csacso írta...

Megfogtál, ezt az összeborulásos mondatot nem értem.
Zap-Pink utópiára gondoltál esetleg?

Szabó Jenő írta...

Csacso, rombolja az imágóm, ha magyarázom a látomásaim... :) de nem állt szándékomban eltávolodni az általad felvetett knet-mka témától.

Peter Tikos írta...

arrafelé a jelenlegi (új) elnök, mint nem teljesen illetékes (urambocsá hiteles) hírhozóként van "nyilvántartva"

Csacso, mire gondolsz?

Csacso írta...

Ezekre gondoltam:
2008. június végi (KN-en Pinkhell topic), (tervezett) fúzió kapcsán: korai/nem hivatalos hírek kapcsán megkötés kitől „fogadható” el a hír. Valószínű félig viccesen, de téged neveznek meg negatív példaként, a főoldali hozzászólónak.
Minden szócsatát nem tartok számon, de bennem ilyen összefoglaló kép él.

Peter Tikos írta...

Á, azt hiszem, ez az volt, mikor kifogásoltam, hogy nem került ki az MKA címke az MKA (tervezett) lapjáról szóló cikk fejlécére, erre manóék kicsinyes bosszút álltak a No Thanxért :)))

Névtelen írta...

Nana. Milyen kicsinyes bosszú?
Sokáig vezető hír volt, meghozta a kellő publicitást és a vártnál több hozzzászólást kapott. Minden benne rejlő lehetőséget kiaknáztunk, a Ti aktív közreműködésetekkel.

H