2009. május 22.

KÓCOS TÉMA 3

A Zorró által elkezdett, és Fritz által folytatott sorba egy kakukktojással állnék be. Nekem kölökkori rajzaim már nincsenek meg, no meg nekem kiskoromból kimaradtak a képregények , én inkább a köpködős verekedős fajta voltam :)
De: Azért, hogy mégse legyen túl kakukktojás, olyanokat mutatok meg, amelyek az első képregényoid rajzaim voltak szerintem. Képregényoid alatt azt kell érteni, hogy kép+szöveg, szal ezek sem voltak annyira képregények.
Muszáj egy kis magyarázat előzőlegesen: ezeket Gerivel csináltam (ő az övéit az ő füzetébe, majd lehet, hogy posztolja Mitesszer Mannel együtt) valami pedag vagy pszicho előadáson, ami valszeg annyira de annyira tök érdekes volt, hogy inkább firkálgattunk. Ekkor született meg a Why me?! Guy és Where is my? Guy (Miért én?! Csávó és Hol van a...? Csávó). Nagyon ratyi rajzok, lehet, hogy ezeket senki nem fogja érteni, de akkor a mutató- és kisujját elvesztő rockeren és a többieken jót nevettünk. Nekem a kedvencem a cipőjét bekötni nem tudó Why Me?!, akinek még a napszemüvege is leesett :)
Korhatáros, szal aki nincs még 18, az ne kattintson rá! Itt lehet megnézni.
És egy kis bónusz, keresgélés közben még ezt találtam a füzetben: hát ez télleg az.

9 megjegyzés:

Haránt Artúr írta...

jatélleg most nézem hogy még slicce is lent van :D

feki írta...

http://muszaj.hu/

LM írta...

nekem bejön a deszkás hegedás :)

LM írta...

fekának amúgy igaza van, tényleg JÉ és nem LYÉ. a relytéj megoldódott..

(off: most látom csak: durva az az MSZP hirdetés itt nálunk, ráadásul JOBB oldalon van:). ha már ennyire invesztálnak, a PH-ra is tolhatnának némi pénzt. MSZPinkhell lehetne a neve és lehetne egy összevont logó is.
amúgy meg: fújfúj politika, fújfúj getvás politikusok, generally - pont azért fura nekem itt egy ilyen hirdetés, nagyon tájidegen)

Haránt Artúr írta...

kösz Feki a lyavítási segítséget!

LM: szegény nem tudja VÁLLalni a hegedálást :)

Haránt Artúr írta...

Fekinek igaza van tellyes mértékben, és nem is neki, hanem a tőle független létező magyar hejjesírási szabájoknak

Viszont az interenetes nyelv használat (blogok, fórumok, msn, skype) a közvetlen beszédhez sokkal közelebb állnak, mint a saját "falytályukhoz" a többi szekunder komm.csatornához. Vagyis nincs az irodalomnál és hivatalos levelezéseknél megszokott kritérijuma nekije.

Ez atz jeelnti hygo mgertéed rsoszul ívra is az efflée szvöeget.

Gyakorlatban: ha mondok valamit közvetlenül egy velem szemben ülőnek és az ha veszi a fáraccságot a regálásra és csak a beszédhibám kijavítása okán szárítja a száját annak nem lehet más mondani, csak azt: köszönöm szépen :)

de én megígérem, hogy ha valaki legközelebb hozzámszól, bármilyen kommcsatrnán keresztül akkor figyelek is a mondandója tartalmára ;). nem vadjunk egyformák és ez így van jól.

LM írta...

igazad van Artúr, a szabadzságot + a szabályok, kritérium hiányát illetöenö, csakkha az emperekk mekszokklyák eszta igénytelenshég't, akkó asz nem túl szép, már a grétsy sem segíthet az emberiségen utána. ok, hogy az ineterneneten mindent szabad, én sem írok a mondataim kezdőbetűjét nagyal, de azé ájon megamenet

Szóval, szerintem nem árt odafigyelni a helyesírásra, én mindig 4-es voltam belőle, azóta is tartom ezt a szintet:). Néha ugyan megkavarodom (pl. a muszáj szóval is, néhanap), ilyenkor, ha bizonytalan vagyok, felcsapom a Helyesírás szótárt. És nem haragszom arra, ha kijavítanak - jobb, mint ha csendben hagyják, hadd maradjak hülye. Persze a stílus is számít, ahogy kijavítanak (...)

na, de hát az élet már csak ilyen, délután fél kettőkor

Haránt Artúr írta...

edjet értek, azh igéntjelenség nem jaó, mindenképp az érthetőség határain belül kell maranni, ezt sztem a lyé betű nem ghátolja :). Fekire meg egyáltalán nem haragszom.

komolyra fordítva szót: nem hogy nem árt odafigyelni a helyesírásra, hanem betartandó dolog, pont a közérthetőséget szolgálja. én csak a web-eminenséget (ezt Feki nem rád értem) nem szeretem amikor a jótanulók a hellyesírást ugyan vágják de magával a szöveg tartalmával nem törődnek. ez egy idő után unalmas sztem. legalább azt írta volna mellé hogy "ízléstelen és infantilis az összes rajz" :) vagy bármi olyat ami kicsit foglakozik a poszt tartalmával is, nem csak jeletkezés

lenon írta...

...ééés akkor még hol van az a rengeteg wc-rajz amiből nekem is itt lapul még jó néhány a fiókban, na azok a nemsemmik!