2009. május 12.

SZABAD VÉLEMÉNY-NYILVÁNÍTÁS

Mer ugye szabad országban élünk ...

A rendezői változathoz klikk ide.

6 megjegyzés:

Nero Blanco írta...

Látom, készül a "Fritzhell", a Pinkhell különszáma. :)

feki írta...

Ez az, gyerekek, rajzoljátok ki magatokból. 2-3 hónap és mindenki fel fogja tudni dolgozni azt az 1 db kommentet.

Lakatos írta...

A képregény frankó, de maga a reagálássorozat kezd egyre gázosabbá válni, valami idióta hisztivé. A kommentelőnek, mégha névtelenül is tette, szíve joga volt megmondani a véleményét. Engem nem zavart. Viszont inkább örülni kéne Kiss Feri és a Geekz pozitív kritikája után, hogy az MKA-t végre nem fikázzák, ehelyett mintha valami perverz mazochizmus munkálna itt, mert ezek a posztok ismét csak azt a (téves) látszatot fogják erősíteni, hogy az MKA valami magát felsőbbrendűnek gondoló intézmény és mivel mi vagyunk az MKA, akinek nem tetszik, hát mennyen a picsába.
Nem jó ez így.

Peter Tikos írta...

István, asszem teljesen félreérted ezt a képsort. Ugyanúgy (vagy még inkább) tűnhet ez Haragos "kritikájának". Névtelen hozzászóló mellesleg nem is szerepel már itten, csak Göncz Árpi bácsi keveredett ide valahogyan :D

(Mellesleg ezzel az "MKA-t végre nem fikázzák"-kal elég sommás ítéletet sikerült mondanod az elmúlt öt év pozitív történései, visszajelzései felett - és hát Névtelen hozzászóló felett is, hiszen ő épp az eddigi Pinkhellek tartalmával volt elégedett :))

LM írta...

jó lett a rendezői változat:)

Névtelen írta...

a rendezői változaton Bölcs István van vagy Kádár?
:)