2009. június 20.

Klaus Nomi, a romantikus kiborg

Klaus Nomi (1944-1983)
Írás a FIAT! blogomon.

9 megjegyzés:

feki írta...

Senki nem írt be szegény zorróhoz, pedig a többi emkáassal ellentétben ő legalább foglalkozik olyasmivel is, amit kultúrának lehet nevezni.

vassrichard írta...

Feki...de most mi a bajod?!:)
Legyél jófej inkább.

Z. a plakát kul.

Fehér Zoltán / Zorro de Bianco írta...

Köszi, Ricsi! :)

Mondjuk ez az álplakát inkább csak szórakozás volt – ok, csak hogy foglalkozhassak kicsit Nomival.

Ettől függetlenül, Fekit nem bántanám. Észrevette, hogy hiányzik belőle a fingós-seggbenyalásos-jófejeskedő vérvonal. Lelke rajta. ;)

feki írta...

Ööö... Ez teljesen komoly iróniamentes dicséret volt. Ezek után azt hiszem, nincs több mondanivalóm. További jó munkát mindenkinek.

vassrichard írta...

Bocs Feki, de ezt most nem hiszem el. Érződik eme beírásodon is, hogy valami rohadtul nem hagy nyugodni, és ezt az egész mka-izét legszívesebben lerajzolnád és összetépnéd.:) Valószínű, hogy nem itt kellene ezt átdumálni, mert wweb nem alkalmas erre igazán...
Annyit érzek talán, hogy jóval több produktumra fájna a fogad, amit (valószínűleg) szívesen nézegetnél itt...de ehelyett mindíg az arcodba világít aza rohatt mka-logó.:)

feki írta...

"Bocs Feki, de ezt most nem hiszem el."

Bármilyen fura, de nem szoktam hazudni, mivel nem szép dolog. Sajnálom, hogy így látod, mert azon kevés emberek közé tartozom, akik még véletlenül se irigykednek az emkáasok munkáira.

Viszont ha építő kritikát nem lehet megfogalmazni, munkára se lehet biztatni, és még dicsérni se lehet, akkor nincs értelme semmilyen további kommunikációnak.

vassrichard írta...

Jó. Akkor ezekszerint sértő voltam...akkor úgy írom, hogy én ezt éreztem a beírásod alapján.
Dehogy irígykedsz-ezt én sem hiszem. Nincs semmi alapod rá.

Építő kritikáidat, ugyanebbe, az általam (ezekszerint) félreérthető stílusba csomagolod...végülis mindegy, mert a seggberúgástól is inkább előreesik azember.:)

Ok. Ne kommunikáljunk így...nekem sem túl jó ez.
Majd kitalálok vmi értelmesebbet, meg hasznosabbat.

Miklós Felvidéki írta...

a képregény nem kultúra

Hopsy írta...

Hali!

Épp Klaus Nomi videókat nézegettem, így szörföztem teljesen véletlenül ide:) Zorro jó lett a plakát és örülök, hogy szereted Nomit (én is ):)

További jó munkát: Hopsy ex MKA:)