2009. július 23.

Boros és Szikszai megmentik Coney Islandet

Mindig nagy örömmel hallgatom Zoli és Gábor beszámolóit, élményeit, így - valamikor egy év eleji beszélgetés alkalmával - értesülhettem első kézből a Deth Killers névre hallgató motoros őrültekről, és a hasonló nevű Des Kiraz pólóprojektről, amin nekik dolgoztak. Mivel galériájuk mostanában sajnos nemigen frissült, rákerestem, és meg is találtam a szóban forgó munkát, ami valóban fergetegesre sikeredett. A képre kattintva elérhető a termék oldala:

"Zoltan & Gabor are the guys who created this image. They live in space. They are former spies and motorcycle racers from the country of Europe. I mean space. Even their kids are infected with space very much. They are Hungarian wizards and Gabor is a giant. They are helping us to save the old Coney Island as hard as we can. Once that’s gone is there anything left in New York that’s dirty besides the girls at Wreck Room? Bazd-meg."

4 megjegyzés:

vassrichard írta...

bmeg de jó ez...:)

Gáspár Tamás írta...

Súlyos - a szó lehetséges összes értelmezésében. ;)

Névtelen írta...

Egyszersmind súlytalan a szó néhány értelmében.

Ich

Haránt Artúr írta...

huhh, elég komoly... hozzám nem áll túl közel a fantazis stílus (lehet ezért a kategóriáért most tufának tűnok :)), de nem is a kidolgozás tetszik annyira, hanem a koncept és a perspektíva. szeretem az ilyen képeket ahol olyan a kompozíció mintha egy kört írna le (itt ellipszist pontosabban), tök dinamikussá teszi ezt az amúgy is dinamikus képet. a háttérben a hullámot leíró robbanások csak fokozzák ezt a mozgóképes élményt (legalábbis nekem)

(nem a képhez tartozik: az első linknél lehet ki kéne írni, hogy epilepsziások inkább ne kattintsanak rá :))