2009. október 12.

Marge Simpson levetkőzött a Playboynak

Meztelenül mutatkozik Marge Simpson, a 20 éves jubileumát ünneplő rajzfilmcsalád matriarchája a Playboy novemberi borítóján. Igaz, kényesebb testrészeit kitakarja a lap emblematikus nyuszifeje.
Tovább az Index cikkéhez.
Update: Immár a belső képekről is olvashatunk, illetve a galériában meg is nézhetjük Mrs. Simpson felsejlő mellbimbóit. Türelmetlenebbeknek gyors kielégülés alább.

9 megjegyzés:

Peter Tikos írta...

Vicces :)
Azért talán Csupót is megemlíthették volna az utolsó bekezdésben.

Névtelen írta...

Qrva!

Homer

Cserkuti írta...

"Azért talán Csupót is megemlíthették volna az utolsó bekezdésben."

Miért?
Sokan így is azt hiszik, ő rajzolta Simpsonékat. De akkor ki az a Matt Groening?

Peter Tikos írta...

Azért talán Matt Groeninget is megemlíthették volna az utolsó bekezdésben :)
Csupó magyar, és említik "az alkotókat", azért gondoltam, na.

LM írta...

úgy tartja a fáma, hogy a Simpson család megszületése, mai külsejük (eleinte nyúlcsalád voltak), az egész alapkoncepció kialakítása sokban köszönhető Csupó Gábornak is. Groening a szülőatyjuk, de a fejlesztésben Csupó is részt vett még anno, amikor a Simpsons még csak a Tracey Ullman Show c. TV-sorozat animációs betétje volt. bár való igaz, hogy sosem szerepel a "created by" névsorban. cége, a Klasky-Csupo vitte az animációt, ő pedig - ha nem tévedek - animációs rendező volt a Simpsonsban, jópár évadon keresztül.

Peter Tikos írta...

Meg mindig azt meséli, hogy ő találta ki a hülye hajszíneket. Vagy valami ilyesmi.

Fehér Zoltán / Zorro de Bianco írta...

A HírTv hozott kb. fél éve egy interjút Csupóval. Ott elmesélte, hogy eredetileg ez egy éccakai rajzfilm lett volna, kizárólag felnőtteknek és az történt, hogy a határidő előtt egy nappal, eszükbe jutott, hogy hát valami anyagot le kéne adni, mert gáz lesz és rászóltak Groeningre, hogy alkosson. Ő egy éjszaka alatt nyomta le a figurákat, majd reggel bevitte nekik.
Azokon a rajzokon még nem szerepeltek ezek a végső színek, a sárga bőrt és kék hajat valóban Csupóék találták ki. Ez egyáltalán nem tetszett a megrendelőknek, de engedtek és végül így futott be a sorozat. Hamarosan annyira bejött, hogy előre kellett hozni a vetítés időpontját.

Milyen jó, ha az ember HírTv-t néz :P

Fehér Zoltán / Zorro de Bianco írta...

Hja... és ez a Playboy rajzos borító hatalmas! :)

Peter Tikos írta...

Ez a Groening az amerikai Fritz :D