2009. november 17.

FA*ZZINE

Juhász Márk borítója

Az én borítóm

A Hungarocomixra remélhetőleg kijön ez a kis példányszámú, flipcoveres, fénymásolt cuccos. De addig még lesz egy kis előzetes a belsejéből.

22 megjegyzés:

Csacso írta...

Kik azok a független művészek? Akik vulgáris szóhasználattal próbálkoznak manapság?

Névtelen írta...

Felnőtt a Shop-stop generáció.

Névtelen írta...

Jaja, kár "elbaszni" egy borítót ezzel a trágársággal.

M

Névtelen írta...

Nem tudom a Pszicho Dzsánki és az X-Embörök után lehet-e még bármi újat mondani.

Fehér Zoltán / Zorro de Bianco írta...

Mindkettő dögös, de Mikié jobban bejön. Friss, nyers, ropogós! :P

Érdeklődve várom!! :)

('propó: mindkét borítóval lesznek nyomva példányok?)

Peter Tikos írta...

Én nem leszek HC-n, Miki, egyet tegyetek félre nekem, légyszives!!!
Én azt gyanítom, a flipcover az az, mikor mindkét irányból van egy-egy borító.

Fehér Zoltán / Zorro de Bianco írta...

Hopszi! (Nem, nem neked szóltam Hopsy. ;)) Én voltam a figyelmetlen – köszi, Péter!

Névtelen írta...

egesz jo lett basszameg...:)

Miklós Felvidéki írta...

"Nem tudom a Pszicho Dzsánki és az X-Embörök után lehet-e még bármi újat mondani."

igen

Névtelen írta...

Ezt a kérdést egyértelmű osztásnak szánta a kolléga, nyugi. Persze ahhoz, hogy ilyen kijelentéseket tegyen, el kellett olvasnia és meg kellett vennie a Dzsánkit, amit ezúton köszönünk neki - csak azt nem értem, miért nem írja meg a véleményét ímélben (minden visszajelzésnek örülünk ugyanis, még a negatívnak is)? Ja, persze, mert az nem névtelen...
Egyébként én biztosan beszerzem ezt a kiadványt, jó, hogy lesz ilyen. Biztos vagyok benne, hogy lehet még újat mondani a Dzsánki és az X-Embörök után.

og

Mráz István [Space] írta...

igazából elgondolkoztam, hogy lereagáljam-e a dolgot... de aztán mindig túl sokat hezitálok és végül Gergő kimondja helyettem amit akartam, meg amit kell... szóval igen. Nálam is tuti vétel. egyrészt mert kíváncsi vagyok milyen képregény lehet, aminek az van a borítóján, hogy baszod, másrészt pedig mert hülye lennék kihagyni.

LM írta...

J. Márk kicsit befejezetlen(nek tűnő) borítóján a csajszi jobban tetszik (főleg a kikönyöklős karja, nem az, amelyik eltört), mint a tipó, Mikié vhászottul bejön, kivéve tán azt a ratyi gnóm, bár cuki gósztbásztersz szörnyet, de tipóilag, raszterilag, fröccsenésileg tök' ott van. ja, meg bréktáncilag is:)
má' bánom, hogy nem vagyok benne, bh*szod.
a trágárság amúgy lehet, hogy valóban fölösleges plusz és áltisulis merészség hatását kelti, de ilyen saját fazzinnál, ahol ráadásul az a cél, hogy jó kis trash-es legyen, tán bele is férhetik

előre, Miki! tökjó, hogy nyomod ezt az egészet.

és úristen, mit lehet még mondani az ilyen meg olyan Dzsánki meg az X-fáraók után..
keserű a méz?
fázom az ilyenektől, komolyan

Névtelen írta...

Az ilyen (lásd: dzsánki és x-mön) és ehhez hasonló emkáás megnyilvánulásaitok teszik a nagy magyar akadémiátokat egy kis magyar sznobbüfévé.

Punknak akartok tűnni, de így csak gőgalternek sikerül. Senki meg sem próbál elhatárolódni a faszságtól.

De hát ti tudjátok, baszod.

Peter Tikos írta...

Kezdem teljesen elveszíteni a fonalat...

Fehér Zoltán / Zorro de Bianco írta...

Ügyes-ügyes, Péter, de én átlátok ám a szitán: csak ki akarsz bújni a felelősség alól! Tessék szíves lenni elhatárolódni LM-től, de rögvest! ;)

Én már úgyis belefáradtam abba, hogy századszorra is elmagyarázzam, LM vagy bárki más MKA-s vagy ex-MKA-s kommentje, véleménye – ha azt más úton-módon nem jelezzük –, nem azonos az MKA hivatalos álláspontjával. :(
(Mellesleg nem is emlékszem már, mikor adtunk közre olyat...)

egy kultúrsznob ex-punk ;)

Haránt Artúr írta...

én nem tartozom azok közé akik fontosnak tartják minden esetben a fórumokon az személyazonosságot, semmi bajom azzal ha valaki egy rövid nicknévvel írja le a véleményét de csipkelődni Névtelen névvel nem éppen elegáns dolog

azzal én is egyet értek, hogy az értelmetlen "ki farka a nagyobb" beszólásoknak semmi értelme nincs, de ha Névtelen 2009. november 17. 10:12 és Névtelen 2009. november 18. 9:54 ugyanaz a kommentelő akkor egy még értelmetlenebb eset áll fenn: a szarkavarásé

bocsánatot sem kérek abban az esetben ha a két Névtelen nem ugyanaz a kommentelő (mer ezesetben a szarkavarás esete nem állna fenn), de honnan is tudhatnám ugye kik írnak ilyen név alatt, nem az én hiányosságom

csomóan adnak ki képregényeket és egyéb kiadványokat itthon, sztem bazira megelégedne mindenki azzal ha a fenti felesleges dolgokat elhagynák. (ez sem az mka véleménye egyébként csak az enyém)

zoli79 írta...

a sok névtelen között én nem vágom, ki mit mond és miért azt mondja, amit nem gondol... :) :fejvakar:

LM a testet öltött Elhatárolódás írta...

á hisz pont ettől finom a sznobbüfé:) van itt minden finomság keresztül-kasul

Cserkuti írta...

Tök jó ez az elhatárolódás, beszállok, csak mondjátok meg, kitől kell, és miért!
(amennyi köze van az MKA-nak a Pszicho Dzsánkihoz, akár Uhrin Benedektől is elhatárolódhatna)

Mráz István [Space] írta...

Na jó oké. Akkor most mindenki kedvéért, aki félreértésben van (és természetesen nem az MKA tagjairól beszélek).
A Pszicho Dzsánki című kiadvány, melynek mellesleg írója vagyok (a rajzolója Oravecz Gergely), NEM MKA kiadvány, alkotói NEM TAGJAI az MKA-nak és soha nem is voltak, sőt nincsenek sem rokoni, sem bármilyen személyes kapcsolatban (baráti, pár kapcsolati etc.) az MKA tagajival (legalábbis tudomásom szerint nem). Tehát a fentebb vázoltakat figyelembe véve az MKA tagjainak NEM kell elhatárolódniuk a Pszicho Dzsánki című kiadványtól, mivel ahhoz semmilyen közük nincs.

Sajnálom, hogy itt ebből ilyen buta vita lett, és sajnálom ha emiatt egyesek furán, vagy rosszul érezték magukat. Sajnálom azt is, hogy belekeveredtünk. És legfőképpen pedig azt sajnálom, hogy nem arra koncentrálódott a legnagyobb figyelem, amire kellett volna, még pedig, arra az örömteli dologra hogy lesz egy újabb magyar képregényes kiadvány.

Ettől persze még lehet, hogy valóban mi vagyunk a hazai képregényes élet megrontói...igazából csak egy képregényt akartunk csinálni... ennyi.

Miklós Felvidéki írta...

ÉN ELHATÁROLÓDOK!

Áfaszt, csak vicceltem ;)

Kösz a végszót István! Rátapintottál a lényegre. Asszem beszerzek egy Junkiet hamár azt mertem megelőlegezni hogy tudunk újat mutatni utánatok. Elvégre az se tudom milyen a dzsanki. Azt viszont sejtem, hogy itthon még oyan nem volt mint a faszzine

Mráz István [Space] írta...

ööö... nos hát Dzsánki olyan, amilyen... lelkes képregény rajongók alkották, tehát értelemszerűen túl sokat is akartak csinálni az egésszel, amiből aztán kevesebb lett, mint ahogy szerették volna... de azért mi szeretjük. meg sokat is tanultunk belőle... vannak akik nem szeretik... meg vannak akik imádják utálni, meg akik utálják imádni... szóval ilyenek. so long. OTT találkozunk.

erre meg kíváncsi vagyok. pláne ha ilyen még nem volt! :D