2010. január 24.

Vogel – munkablog

Akit érdekel: elindítottam a Vogel trilógia munka-blogját. Katt a képre.

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

És sajna ezt is blogspotos blogon, ahogy elnézem...
:(

Cserkuti írta...

Nagyon tetszik!
Egyszerre Bilal (nemcsak a technikája miatt), és egyszerre egy kicsit manga is, különösen a második képen a srác lányosan finom karaktere.

A munkablogra meg tegyél egy visszamutató linket az oldalra, különben átállítom új lapon megnyitósra ezeket a linkeket! Irgum-burgum!

Fehér Zoltán / Zorro de Bianco írta...

Hamlet (mert gondolom, te vagy az első komment mögött :), valóban, valahol célszerűbb lenne blog.hu-s címre regisztrálni és talán duplikálni is fogom valamikor a cuccost, de csak ha lesz időm újra megküzdeni az abszolút nem felhasználóbarát felületével.
Nem értem, hogy a blogspoton miért lehet megoldani azt, hogy teljesen áttekinthető, dizájnolható a felület akkor is, ha nem vagyok profi a CSS kódokban.
A FIAT!-nál több napba került, mire kisakkoztam, hogy vajon melyik sor, adat min is változtat. Ugyanez a bspotnál tökéletesen átlátható. De lesz majd blog.hu-s verzió is. (Bár ezt a duplikálást nem tartom olyan jó ötletnek.)

Dávid, köszi! :)
Igazából terápiás céllal álltam neki a terveknek szombat éjjel - bizsergette az agyam ez az Idoru figura. Viszont ez a két firka valóban csak firka, idővel belövöm a végleges stílust is.
Egyébként a mangás hatást jól látod, és bár az akril-pasztell kombót meg fogom tartani, de kevésbé lesz ilyen laza, bilalos.

És megoldottam a linkelést is, sorry! ;)