2010. április 30.

Egy kicsit off...



Ez az első Nintendo DS játék, aminek vezető grafikusa voltam, most jelent meg az USA-ban. Sajnos nulla publicitása van ott is. A sztori képregény formában jelenik meg a játékban, ezért gondoltam megosztom.

8 megjegyzés:

Lénárd írta...

Pedig a screenshotok alapján tök jó!

http://ds.ign.com/dor/objects/57397/beat-city/images/

LM írta...

nekem is elég jópofának tűnik. sztem ide a blogra is pattinthatnál screenshotot, vagy terveket, ha vannak. esetleg némi comix?

Tamási Antal írta...

Nagyon tetszik!
Imádom a nintendo cuccokat,bár én leragadtam az advance-nél.:)

FaludiRóbert írta...

Majd keresek kepregenyreszleteket belole, bar ezek nem igazan sztorik, csak a jatekokhoz bevezetok.

vassrichard írta...

korrekt meló...grat.:)

Csacso írta...

Kíváncsiságból megnéztem.
Munkához, lehetőséghez gratula!
Grafikailag tetszik, ahol van grafika.
Amit láttam, képregényszerű rész is tetszik.
Viszont a játszhatóság, számomra siralmas, de fogalmazhatok úgy, hogy nem nekem lett kitalálva. A kilencvenfokos elforgatás már rossz kezdet volt –úgy játszani és fogni, közben érintőfelületen kezelni… :( A sok és lassú töltés sem kedvemre való. Azt sajnálom, hogy (a kezdet utáni) magát a (képregényes) grafikai elemeket nem láthatom, mert soha nem fogok az első részen sem túlmenni és erőlködni sem fogok érte. Persze ezek nem rajtad múltak, kár érte. És bocs, amiért nem tudok szebbet írni róla.

wildgica írta...

No, hát én ezt beszerzem, azt hiszem. :)

FaludiRóbert írta...

Csacso:
Köszi, és sajna a technikai problémák valóban dühítőek, meg a játék alapötletét se mi találtuk ki, hanem a hülye kiadó. Azóta már leépitették a céget, ahol ezt a játékot csináltam, a kiadó persze megmaradt. Én grafikailag próbáltam minél viccesebbet alkotni, pl. a másik grafikussal, aki dolgozott rajta, volt egy kis házi versenyünk, hogy minél homósabb grafikát csináljunk (pl. az egyik játékban a próbababák lassan YMCA kosztümöt öltenek, meg minden rész végén, ha nyersz, szivárványszínű csíkok futnak a háttérben, rózsaszín szárnyas vizilovak repkednek, satöbbi). Ezt mókának szántuk, az amerikai közönség erre azt reagálta a grafikára, hogy "family-friendly and colorful". Haha.