2006. június 26.

W.I.T.C.H. DAY


2006. június 24-én, a Nagytétényi kastélymúzeumban volt megrendezve a W.I.T.C.H. DAY, a "tiniboszis" rajongói nap, az Egmont kiadó szervezésében. Meghívott vendég volt Elizabetta Melaranci Witch-rajzoló, aki dedikált, zsűrizett a jelmezversenyen stb. és egy röpke másodpercre belelapozott a Taschenes Manga-könyvembe. Fritz is megjelent, neki köszönhetők a fotók (persze ő is dedikáltatott "Bettával", szokásához híven egy csirkét rajzoltatott vele). Statisztika: főleg kiscsajokat kellett rajzolnom és csak egyetlenegy kisfiút. Kb. 50 rajzot tudtam magamból (szó szerint) kiizzadni, iszonyat meleg volt ugyanis a sátorban, ahol helyet kaptam. Viszonylag vegyes színvonalon készültek el a rajzok, némelyik mangásabb lett, valamelyik pedig kevésbé - ezt az is eldöntötte, mit hozott ki belőlem az, aki leült elém... meg, hogy milyen eszközt használtam - néha filcet, máskor maradt a szimpla ceruzarajz. Összességében nem volt sikertelen ez a megmozdulás, jól éreztem magam, csak rendesen kifáradtam a végére, alig volt pár perc pihenőm közben, annyian álltak sorba. És direkt MKA-pólót vettem fel, csakazértis!

csáó, Boszorkányos Mátyás

6 megjegyzés:

Cserkuti írta...

Szép volt Mátyás!!!
Máskor pihenj többet menet közben! Mindnki meg fogja érteni, hogy az ihlet nem érkezik futószalagon, néha töltekezni kell két rajz között – legalább egy kis üdítővel.
Mi az, hogy "csakazértis" viselted az MKA-s pólót? Valaki mást akart rád adni, vagy le akarták tépni rólad, hogy a mangás rajzolatú felsőtesteden gyöngyöző izzadtságcseppek látványával szórakoztasd a rajzra várakozó tömegeket????

LM írta...

á, dehogyis.
"mangás rajzolatú felsőtest?"
:)
nem akarták letépni, csak minden "dolgozó" witch-pólóban volt, én pedig mka-pólóban...

amúgy meg gondoltam, hogy imígyen is reklámozom kicsiny csapatunkat.
persze senki sem kérdezett rá, kiféle-miféle poló virít rajtam, de sebaj!

szóval a "csakazértis" arra vonatkozik, hogy hű katona vagyok (hellyel-közzel).

zfritz írta...

Nálam érdeklődött egy fiatalember, hogy én rajzolok-e, de azt mondtam, hogy nem, de meséltem neki az MKA-ról, meg a Pinkhellről, meg reklámoztam a Sugaras rendezvényt is, szóval az ott töltött 1 óra alatt (ameddig vártam Betti-re) azért találtam érdeklődőt.
Vicces volt, amikor soron kívül akartam autógrammot kérni, megtámadtak minket rengetegen, szülők gyerekek, el kellett menekülnünk egy bokorba :))))) szóval humoros volt az egész.
Rengeteg csimota volt, hát nem irigyeltem Máthiásunkat....

Britz

Csacso írta...

Elismerésem a tömeges tiniboszi „arcleképezéshez”! A képeket nézve, látom „kispadról” kellet végigcsinálni – ez (is) nem semmi. Gratula az egészhez!

Herr fritz: milyen Sugaras rendezvény? Lesz (ott) újra? Vagy vonatost akartál írni?

Cserkuti írta...

Nem, nem. Jól írta.
A Sugárban a nyári hétvégéken árusítással egybekötött képregényiskolás banzájok lesznek.
Majd postázunk részletes hírt is az ügyben.

Csacso írta...

Köszi az infót! A hírt pedig figyelem, várom :)