2006. augusztus 31.

A Kistehén a KKK-n lóbálja...

Ezekben a percekben kezdődött meg a KKK (Képregény Kedvelők Klubja) rendes havi gyűlése a Karton Galériában, melynek mai témája a volt jugoszláviai, illetve a vajdasági képregény.
A vendégek közt üdvözölhetjük – Halmos Ádám (Art Comix sorozat) és Tricepsz (éhezőművész) mellett – Igor Lazint, animációs rendezőt és grafikust, akinek a Magyar Narancsban jelenleg is fut egy képregénysorozata, Cica és Ura címen, de a szélesebb publikum a Kistehén alkotójaként ismerhette meg – amely a 2002-es Sziget kabalaállata is lett.
Anno egy kis(tehenes) rajzocskával én is megleptem barátomat, Kardos Józsit, aki a Sziget programigazgatója – most előkerestem nektek a fiók mélyéről.

7 megjegyzés:

Peter Tikos írta...

A vénafűrészelő gruftitehén a kedvencem. A harekrisnázó zsidótehenet viszont nem értem. Nem vagyok szigetlátogató; ez valami szubkulturális poén?

Fehér Zoltán / Zorro de Bianco írta...

Az úgy történt, hogy két teljesen különböző évben is sikerült a Zsidósátrat és a Krisnasátrat is gyakorlatilag egyazon mezőre helyezniük. Pont.

Fehér Zoltán / Zorro de Bianco írta...

Halálvárás pedig nyilvánvaló, csak öltözködj.. :)
Igaz, nem akkora poén ám ez: imádom a Cure-t, a S. of Mercyt, Mission-t, a Bauhaust stb....

Peter Tikos írta...

Áhá!...

Peter Tikos írta...

Ez az "Áhá" az első válaszodra ment. Közben jött a második, a gruftis, melyre válaszom: ezeket a zenéket én is szeretem. De a 16 éves fekete kiscsajokat csak fotón :) Élőben mindig fárasztottak.

Fehér Zoltán / Zorro de Bianco írta...

Nagyon más, de mégis harap: fekete kiscsajok, valami izgalmas...
Legyünk már a helyén a dolgoknak, akkor beszélgethetünk...
Persze ha felteszek egy viccet... :)

zfritz írta...

hehe a kistehén oldalon felfedeztem egy régi munkámat, amit kollegámmal Nádas Tiborral dobtunk össze pár nap alatt, a szia Zoli! kistehén klippet.
hehe a régi rossz emlékek :):):):):