2007. január 1.

B.Ú.É.K.


dr. Cserkuti kollegához hasonlatosan énis szeretnék újévet kívánni.
Az irodában itt nagy buli volt, a két mókussal koccintottunk.
Ezekkel a képekkel boldogítanék mindenkit az újesztendő első MKA-s klikkelés apropóján.

11 megjegyzés:

Cserkuti írta...

:)))))))))))))
Fritz, te nem vagy komplett!!
BÚÉK!

vassrichard írta...

Hello Fritz! Vázolj fel egy folyamatábrát! Miközben béillesztéd a nyulakat, vajh ki tartja a fényképezőgépet?:) Csak nem egy harmadik rágcsáló?!

vassrichard írta...

Na jó...ez költői kérdés volt. Először is a fejedre húztad a jóelőre perforált papírt, aztán aktiváltad a fényképezőgéped exponáláskésleltető berendezését... Elkaptad a nyulakat-akik rémülten tekintettek, az őket molesztáló papírfejű monszterre-majd odavetődtél a gép elé. Na??!:)

zfritz írta...

Nem is reméltem, hogy valaki megkérdezi. Az egész tök egyedül készült, vagyis egyedül voltam humanoid a lakásban. A megrajzolás-kivágás után jött a neheze. Először be kellett állítani a fényképezőt bizonyos távolságra, hogy minden benne legyen, aztán beledugtam a fejem a papírba, aztán bele kellett erőszakoskodni az egyik mókus fejét a likba, aztán bekapcsolni az időzítőt, majd 5-6 másodperc alatt beletuszkolni a másik fejét a likba, miközben az első kihuzta a fejét, aztán villanás...
Ez így elsőre is meredek, gondolhatod, hogy a 30-ik után már kevésbé voltam megértő, hogy nem tudnak egy kis időt rámszánni a kis hálátlan deguk. Vannak verkfotók is... :-))))
Az még fontos, hogy egy élőlény sem pusztul el az akció során ( csak majdnem )

vassrichard írta...

Mivel hajnal óta ezen röhögök, és fokozni szeretném a "jókedvemet", ezért kérlek küldd el a verkfotóidat. :)))
nekem@vassrichard.hu

Előre is köszi

Szabó Jenő írta...

Ez az év is jól kezdődik. :-D Szeretnék a végén is ilyen jóizűen röhögni majd.

... és akkor a deguk feje is bele-buék! vala

hopsy írta...

Gratulálok én is! Azért a deguknál jámborabb jószággal én még nem találkoztam, bár tartottam már a lakásban a vizisiklótól az ürgéig sokféle teremtményt!

vassrichard írta...

Na, csak még annyit...Nagy rágcsálókedvelő ember lévén, én is felismertem, hogy a képeken látható nemhumanoid lények deguk! De. Nálam minden rágcsáló "nyúl".:)

Csacso írta...

Nagyon jók! Ritkán látok kalimpáló degu lábakat :) Ezt már szinte űberelni is nehéz –s mindez az év első napján… :) Gratula!

LM írta...

nagyon fájintos a táncparkett!!:)
mé' nem nálatok rendezünk táncos mka-mulatságot, közgyűlések után?
én is vinném a saját patkányaimat:)

LM írta...

a jámbor degukról annyit: nekünk voltak pszicho-deguink, akik az istennek nem hagyták abba a csipogást sose, iszonyat ijedősek voltak, ha hirtelen mozdultál mellettük, szétrohantak 3 irányba, végül az egyik nagy jámboran átharapta a húgom hüvelykujját, úgyhogy csak óvatosan.
ja, azt elfelejtettem, "használt" deguk voltak, ki tudja, mit tett velük az előző tulaj - esetleg által dugta a fejüket egy papírlyukon szilveszter éjszakáján??:)))