2007. február 23.

Halleluja!

Az alattunk található posztnál mi sem bizonyítja jobban, hogy a Kapitány (neeem, ez nem az a kapitány) újra a fedélközben garázdálkodik. Bevallom, a honi egészségügy jelenlegi állapotát ismerve féltettem kissé a belészorult élijenektől, és legalább annyira a problémát orvosolni próbáló hent... ööö, akarom mondani szakemberektől, de a lámás karikatúra a legjobb bizonyság rá, hogy ismét munkába álltak a legendás ecsetfilcek.

10 megjegyzés:

fritz írta...

Muhhahahahahaa

Közben azon gondolkoztam, hogy esetleg a lentebb írt Peti a láma, és Tokis kollega közt van-e összefüggés :-))) Márminthogy az ápolóról nevezték el a lámát ééértitek ööööö

raveon írta...

Ha lehet ilyent mondani, akkor mostan aztat mondom, hogy ez a rajz nekem nem tetszik annyira. Viszont az az életben tartó kütyü az jó lett.

Azért Fortuna aszony segítsen el attól, hogy egy ilyen MKA pólós(?) zöld élőholt felügyelje az egészségi állapotomat. Elég volt az amikor azt álmodtam, hogy a Chevy Chase a körzeti-orvosom. :)

Csacso írta...

Kicsit elborult, de nekem tetszik! :D Még jó hogy kicsit oldja a kép hangulatát, az egyedüliként mosolygó élijen :) Grat!
Az én fejemben olyan képek jelentek meg, amin Fritz úr azon filózik, nehogy felébredve a jóindulatú ismerősök által vázol víziók valósuljanak meg :D

eLeM írta...

sztem nagyon jo lett!!
meg tobb ilyet, ha kerhetnem!

Tikos Péter írta...

Érdekes, eszembe sem jutott, hogy azt hiszi valaki, hogy az az ápoló én vagyok ottan Fricc mögött. Gondolom, a rövid életű EÜ pályafutásom és a zöldfejű avatárom (nem ez a mostani) az okozója, de nem állt szándékomban ilyen utalást tenni erre a képre. Az kérem nem én vagyok! :)))

raveon írta...

A zöldfejű miatt mondtam, de nem gondoltam azt, hogy az te vagy szimbolikusan. Vagy igen? :)))

Mi az az EÜ?

Tikos Péter írta...

Fritz írta: "Márminthogy az ápolóról nevezték el a lámát". A láma meg ugye Peti. Az ápoló meg zöld. Az eü meg az egészségügy.

eLeM írta...

annyira "jolbena" ez a rajz, hogy en nagyon imadom!!! tenyleg kene meg ilyesmiket csinalnia, titkos ur
(fizetek erte... majd ha lesz egy sajat kiadom... ami nem lesz, de... szoval igen)

Tikos Péter írta...

Rendben, megbeszéltük. Ezentúl béna rajzokat gyártok a nem létező kiadódnak, ingyen :)

eLeM írta...

O YEAAHHHH!!!!