2007. május 9.

Kis Vuk 3D

Tudom, hogy ma már postoltam egyet, de muszáj ismét. Most került ugyanis szemem elé a legújabb Vuk anime előzetese. Most mi van...?

15 megjegyzés:

zfritz írta...

botrány

Cserkuti írta...

Talán még nem késô egy-két csirkével feldobni. Szólsz nekik?

Azért kíváncsi lennék a reakciókra, ha nem a sokak által rajongott Vuk utódjaként, hanem egy szuverén alkotásként kellene megítélni az eddig látottakat. Nyílván ezt mi Magyarországon nem tudjuk megtenni.

Peter Tikos írta...

Hát, remélem, a Heripotter gyereknek tetszeni fog :)

Haragos írta...

Én úgy tudom, a Fundamenta és a Henkel (Tomi mosópor) a két legnagyobb befektetô.

Névtelen írta...

Meg a Fürgerókalábak

Névtelen írta...

:)

LM írta...

hat ez a Vuk nem az a Vuk, az egyszer biztos. en annak örülök, hogy egesz estes 3D-animacio keszül MO-n, de a figura karaktere tök atlagos (magyarul: semmilyen), bar külföldre szanjak, de ha a sztori nem lesz ütös, akkor kb tuti bukas... itthon mi meg persze, hogy a regihez viszonyitjuk, es ahhoz kepest, Dargay figuraihoz kepest sehol sincs ez az uj verzio (igaz, csak a trailer alapjan itelek).

talan, ha fenekestül felforgatnak az egeszet, mint anno egy Pirosszka c. 3D-filmben, ahol nem a kidolgozas, vagy az animacio vitte a sztorit, hanem a sok jo ötlet

Névtelen írta...

hát ez szánalom

Névtelen írta...

Kereken kimondom szerintem szar, Vukhoz képest is, meg rajzfilmhez képest is, egy bugyuta, ostoba idegesítő szarul animált rajzfilm, aminek gagyi a története, rondák és hülyék a karakerei, és bénák a szinkrn és zenehangok alatta, lehet előbb meg kéne nézni de én amit eddig láttam belőle, az nem mond nekem ellen, egy kisgyerek is elaludna rajta, annyira rossz.

Szabó Jenő írta...

Kis VUK félelmetes!

Miklós Felvidéki írta...

úgy tűnik, hogy csak egy rókának van hely...

Zsoldos Péter írta...

Kis VUK?! GICCS VUK!!!

Névtelen írta...

Borzalmas. Sufni-tuning egy olyan irodalmi mű és egy olyan rajzfilm árnyékában, melyek (szerintem) ezt az "aprópénz-rázást" nem érdemelték meg. Még szép, hogy Dargay elállt a közreműködéstől - számomra rejtély, hogy pénzosztó szervek bármiféle fantázát, értékelendő mozzanatot találtak ebben a - jobb esetben is csupán trendinek csúfolt - milliőben.

Fehér Zoltán / Zorro de Bianco írta...

Végre sikerült bejelentkezni. Az előbbi ezért volt ilyen nyakatekert... :)

Peter Tikos írta...

"számomra rejtély"
Jó neked :(